Time to party

Hej på er! Nu är det snart dags! Jag har precis vart och handlat lite tillbehör till grillningen och gjort mig i ordning inför kvällen. Vart att jag tog på mig den svarta sidenklänningen ikväll och lite guldfärgade smycken. Tyckte att det vart rätt så fint tillsammans. I alla fall. Om en halv timme kommer Mathilda och gänget och då ska vi bege oss ner till framnäsbadet och käka lite mat och ha roligt. Sen blir det som sagt till lögarängen och kolla på brasan. Om det blir nån brasa. De har ju varnat att det är för tort i marken för att elda utomhus, så vi får se hur det blir. Man kan ju alltid hoppas att det blir lite valborgs-känsla i alla fall. Hoppas att ni får en trevlig kväll! Uppdaterar bloggen med bilder från kvällen lite senare. Tjing!





Svart klänning - gina tricot
Guldfärgade armband - H&M
Guldfärgade örhängen - ur&penn
Pumps - new look




Valborg!

Hej på er! Idag är det valborgsmässoafton! Wohoo va kul det ska bli! Just nu sitter jag i skolan och jobbar med vår historiauppgift som ska lämnas in senare idag. Mycket att göra som vanligt, med andra ord. Jag kollade i tidningen imorse och det ser ut att bli fint väder hela dagen så vi får hoppas att det inte bli allt för kallt att gå i klänning ikväll. Hihi... På tal om valborg. Vad har ni planerat för kvällen? Som det ser ut just nu så ska jag träffa Jonas,  Mathilda och Matilda och lite andra kompisar och grilla och sen kolla på brasan vid lögarängen. Efter det så får vi se vart kvällen slutar. Roligt ska det bli i alla fall! Hoppas att ni får en bra dag och kom ihåg att inte festa för mycket! Hihi...

Planer för kvällen:

17.00   Grillning på framnäsbadet

19.30   Brasa på lögarängen
21.00   Fyverkerier på lögarängen
22.00   Fest!


Dagens outfit

Nu är dagens outfit tillbaka! Äntligen! Några av er hade ju önskat att jag skulle skriva lite mer om just vad jag har på mig varje dag, så varsågoda! Hihi...



Överdel; mingrön topp från Gina tricot



Hela outfiten; topp, jeansshorts och pumps



Underdel; mina underbara jeansshorts från Bikbok
svarta pumps med vit rand

Vad tycker ni? Lite brunare har jag väl blivit?


Snart dags för fotografering

På fredag gäller det. Äntligen ska vi ta nya bilder! Vi får bara hoppas på att det blir fint väder så vi kan vara ute och fota. Planerna just nu är att vi ska gå ner till dungen mitt emot Viksängskyrkan som ligger vid Björnövägen och ta lite bilder bland alla vitsippor som brukar blomma där. Hade tänkt att ha en vit, lite utsvängd klänning på mig, men problemet är bara att jag inte har någon vit klänning förutom en som är tight. Ingen som har sett någon vit klänning i nån affär som inte är alltför dyr men som ändå ger en "änglalik" känsla? Aja, jag får klura lite på saken så får vi se vad jag hittar på. Kul ska det bli i alla fall.

Tänkte att jag skulle uppdatera bloggen med lite gamla sessionbilder som vi har tagit även fast jag lagt ut de på min bilddagbok sedan tidigare. Så för er som bevakar min bdb, en liten upprepning, men för er andra; vad tycks?









Besöksrekord!

Hej bloggen! Just nu sitter jag vid köksbordet och ska precis börja plugga historia och tyska. Var inne på bloggen nu en snabbis för att kolla om jag fått några nya kommentarer eller uppdateringar. Gick även in och kollade på statistik sidan och jag vart helt förbluffad. Igår hade jag besöksrekord på min blogg! Hela 28 stycken! Visst, tänker ni. Det är väl inte så mycket om man tänker på hur många läsare och prenumeranter Blondinbella och Kenza har varje dag, men för mig så är det väldigt speciellt. Har som mest haft runt 20 stycken som kollat in på bloggen på en dag, men nu är det ju en ökning med nästan 10 stycken och det känns såååå kul! Jag uppskattar verkligen att jag har några trogna läsare som är lite intresserade av att kolla vad som händer på bloggen och jag vill bara säga jätte tack till er alla! Ni är verkligen toppen!

För mig känns det jätte kul att bloggen ökar i antalet läsare och det vill jag verkligen att den ska fortsätta göra. Så nu vill jag bara fråga er som läser bloggen; vad är ni intresserade av att läsa om? Jag vill absolut förbättra bloggen så mycket som jag kan och det skulle vara jätte gulligt av er om ni ville skriva en liten kommentar om vad just du tycker om och vad jag kan förbättra eller skriva mer om.

Hoppas ni alla får en jätte bra dag och att vi får lite vint vårväder på köpet! Kram på er! <3



Dinsko.se



   

Studiedag

Hej bloggen! Idag är det måndag och ny vecka. Igen. Som tur är så har vi på Kunskapsgymnasiet studiedag idag, vilket betyder sovmorgon och sen ta i tu med högen av skolarbete. Jag var tidigare i morse hemma hos Jonas, men åkte hem till mig när han skulle iväg till skolan och nu sitter jag här framför datorn igen och jobbar med min uppsats om året 1968. Vi har som uppgift att skriva om likheterna och skillnaderna mellan 1968 och idag och hur det har påverkat vårt levnadssätt både i Sverige och internationellt. Nån som vet nån bra information om det? Jag har i alla fall skrivit 2 sidor än så länge, så jag är en bra bit påväg.

Lite senare idag ska jag träffa Jonas igen och träna på gymmet så jag blir stor och stark. Haha. Nej men jag ska försöka satsa på träningen och kosten nu när det är ny månad och se om det blir någon skillnad till beachen '09. Man kan ju alltid hoppas att man blir lite smalare på en månad i alla fall. Hihi. Efter det ska jag gå och sola lite så att jag kommer ifatt Mathilda och Matida. Haha...

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag! Hoppas det blir lite bättre väder oxå, även om det ser lite små dystert ut nu...



Min mästerfotograf och jag har pratats vid lite och förhoppningsvis så kommer det en uppdatering av nya bilder på fredag då vi är lediga från skolan. Om planerna går som planerat så kommer temat bli "vitsippor"


Nya butikskedjor i Sverige

Populära klädeskedjor från Amerika är nu på jakt efter svenska kunder. Butiker som Abercrombie & Fitch och Forever 21 är några av alla dem som planerar att öppna butiker runt om i Sverige. I en artikel gjord av Aftonbladet, spekuleras det om att de nya butikerna kan, med rätt trend och prisnivå, komma att konkurrera med andra butikskedjor som H&M, Gina Tricot och MQ. Vad tycker ni? Snygga kläder eller inte? Skriv gärna en kommentar.

Forever 21, Casual

   


Forever 21, Dressy

     


Nelly.com

Hej på er! Som ni kankse redan vet så är jag en stor klänningsfantast. Vet inte riktigt hur många klänningar jag har upphängda i garderoben och på något konstigt sätt så kan jag bara inte få nog av dem! Om ni, som jag är lite sugna på att köpa någonting nytt till garderoben så finns det en hel hop snygga klänningar på www.nelly.com bara att välja och vraka!



Gamla tider

Hej bloggen! I helgen har jag haft jour i stallet. Som vanligt. Som tur är så har det varit varmt väder och strålande sol vilket gjorde att man kunde sitta och sola sig när det var lunchrast mellan arbetspassen. Hur bra som helst! Jag har oxå varit ute i Harkie och sovit över hos Jonas och träffat Mathilda vilket gjorde det hela ännu bättre. Åhh vilket toppenhumör jag är på! Hihi...

Just nu har jag precis hunnit lägga mig i solstolen och i ett försök att bättra på brännan lite. Jag har oxå kollat runt lite i lite olika mappar på datorn och hittade lite bilder från förra våren/sommaren. När jag var brunhårig! Haha... Det är väldigt annorlunda, nu när man är van vid att jag är blond. Vad tycker ni? Passar jag bäst som dum blondin eller smart brunett?

På tal om bilderna från förra sommaren. Nu är jag jätte jätte sugen på att ta nya bilder! Måste pratas vid lite med min mästerfotograf till syster... Hihi...







(Bilder tagna av min syster, Malin)


My little pony

Hej bloggen! Idag på blogg.se sidan hittade jag en länk till en artikel som publicerats i Aftonbladet, om fotografen Julian Wolkenstein från Storbritannien, som var nyfiken på hur hästar skulle se ut i hårförlängning. Resultatet visar en verklig version av den tecknade serien My little pony. Vad tycker ni? Lite häftigt tyckte jag att det var i alla fall....







Smokey eyes

Sotade ögon har alltid varit modernt och är ett enkelt sätt att piffa upp sin vardagliga makeup. Men hur man får det så där proffsigt snyggt som makeup artisterna är fortfarande ett mysterium, men jag antar att det bara är att träna och traggla. Här är en beskrivning i 5 enkla steg om hur man får till sminkningen hemma. Resultatet kan verieras beroende på om du använder en mörk skugga eller en ljusare. Enjoy!



Källa: http://www.minoutfit.se/skonhet/?area=4&page=2


                    

Matthew Williamson för H&M

Godmorgon bloggen! Idag smäller det! Matthew Williamson's nya exlusiva kollektion för H&M. Jag har varit ute och kollat lite på H&M's hemsida vad den ska innehålla och det finns en hel del fina färgstarka plagg och lyxiga sommar klänningar. Tyvärr är kollektionen en aning för dyrt för min smak, precis som för min ekonomi. Haha... En klänning från kollektionen kostar runt 2.000 kr, så för er som har råd, bara att välja och vraka.

http://www.hm.com/se#/mw/
direktlänk till kollektionen, för den som är nyfiken



Övernattningskompis

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Igår var jag iväg och träffade Mathilda efter skolan. Vi gick först och gymmade på friskis i över en timme och träffade på en "gubbe" i 50 år åldern som tydligen jobbade vid gymmet och som gav oss massa träningstips. Om de var behövda eller ej, vart senare en tolkningsfråga. Haha... Men han var väl trevlig och ville hjälpa till. På tal om det, är det att rekommendera att ta en sån där kurs där man lägger upp ett träningsprogram eller är det bättre att träna själv? Någon som vet? Aja, hur som helst så gick vi och solade direkt efter att vi tränat, vilket var helt underbart. Även fast det var dåliga fläktar och man höll på och koka bort efter 20 minuter, så vart jag lite brun i alla fall. Fast ingenting i jämförelse med Mathilda förstås. Haha...

Senare på dagen så åkte vi hem till mig och åt lasagne och spanade runt lite på internet. Vi slocknade ganska snabbt vid 22.30 tiden, efter att Mathilda tränat på sin historia uppgift. Nu vet även jag en hel del om Medeltidens skvaller och guda/hjälte sagor. Toppen! Älskar övernattningar!



Modell för en dag...

Hej på er! Idag hittade jag en ny blogg genom blogg.se sidan med en tjej som tar fantastiska bilder. När jag kollade runt lite på hennes sida såg jag att hon just nu har en tävling där hon lottar ut en gratis plåtning till vinnaren. Så varför inte värt att testa och vara med? Gör det du oxå! Lycka till!

http://www.aurorastudios.blogg.se/



Citat från hennes blogg:
Har efter lite påtryckningar från diverse håll bestämt mig för att lotta ut en plåtning! Nu har du möjligheten att vara fashionmodell för en dag, oavsett förkunskaper. Vi kör en dags plåtning där vinnaren får bli sminkad och posa som en riktig diva framför kameran. Plåtningen kommer att ske i Sthlm så se till att ni har en tripp hit bokade om du inte bor här.

Tävlingsinstruktioner:
Skriv ett inlägg i er blogg om att ni är med och tävlar och droppa sedan en kommentar här så är du med! :D Vinnaren kommer under pompa och ståt att dras den 1a maj och presenteras här. Lycka till!

Fotosugen!

Hej bloggen! Idag är det tisdag och jag har precis kommit hem från skolan och slagit mig ner framför datorn. Har börjat jobba lite med skolarbeten, men nu känner jag att jag behöver en liten blogg-paus. Hihi. Malin och jag har pratat om att ta lite nya bilder snart igen och just nu känner jag mig lite extra sugen, just eftersom det är så himla roligt! Jag har ju inte tagit nå bilder sedan jag började med bloggen så jag tänkte bjuda på några gamla bilder som Malin och jag tog i studion för några månader sen. Håll ut, snart kommer det fler :) Puss på er!









Bilder tagna i studio av min syster Malin


Snart valborg

God kväll på er! Jag och Matilda, Axel och Petter satt och pratade lite i skolan idag och kom fram till att det är valborg om bara två veckor. Alltså den första maj. Konstigt va fort våren har gått i år. Alldeles nyss så var det snö och kallt och nu är det snart maj och då är det ju nästan sommar och sommarlov. Men i alla fall, tillbaka till valborg. Tydligen så är det bara jag som inte förstått att valborg är den helg som det är festernas fest. Mina minnen av valborg har vart att man tänder en brasa och går upp till hamre uppe vid hässlö och spelar bort alla pengar på chokladhjul som man aldrig vinner på. Men i år tänkte jag att det kanske var dags för en ny tradition, eller vad säger ni? Tycker att det är lite ont om kommentarer här på bloggen förutom Camilla, Mathilda och Matilda som är trogna kommentatorer. Haha.... Så jag tänkte att ni skulle skriva ett inlägg medans ni ändå är här och dela med er lite om vad man kan hitta på på valborg, till en som inte har någon erfarenhet av detta. Vore toppen av er! Puss och kram!







Jag vill utomlands!

Hej på er! Nu när Mathilda precis varit utomlands och latat sig i underbar sol, bad och härlig shopping så vart jag hur sugen som helst på att åka utomlands! Kanske inte bara till sommarvärmen, utan oxå till att bara få komma bort. Sluta tänka på skolan och allt det vardagliga och bara åka långt, långt bort och bara njuta.

Men samtidigt vart jag väldigt sugen på att åka på en till plugg-resa som jag gjorde förra året. För en som inte visste det, så var jag borta i en månad under sommarlovet i münchen i Tyskland och pluggade tyska vid EF Internationale Sprachschule. Det var verkligen en upplevelse! Man lärde sig massor om språket och kulturen samtidigt som man lärde känna människor från hela världen. Vi hittade på massa roliga saker, så det var ju inte bara att sitta vis skolbänken halva sommarlovet, även fast det var en hel del att göra där oxå. Men i alla fall. Jag skulle jätte, jätte, jätte gärna vilja åka till Frankrike nästa sommar. Ska försöka spara ihop pengar så får vi se om jag har råd att åka. Jag kan även rekomendera er andra att kolla in ef's hemsida, där det finns massor av roliga och lärorika resor. Både för er som vill åka helt ensam som jag gjorde, eller för de som hellre vill åka i grupp. Det finns verkligen nått för alla smaker!


www.ef.com/se







Fredag

Förlåt att jag vart dålig på att uppdatera bloggen. Fy på mig. Men så kan det vara ibland när man har mycke att göra. Men jag ska bättra mig. Hihi... Här kommer i alla fall lite inlägg från förra veckans spännande händelser... Enjoy!

Äntligen vad det fredag! Och vet ni vad det betydde? Jo, Mathilda kom äntligen tillbaka till Sverige! Jag, Jonas och Mathildas pojkvän Jonas åkte till Arlanda på kvällen för att överraska henne och köra hem henne till västerås, vilket var väldigt roligt! Hennes Jonas tog ju körkort under påsklovet så det vara bara att ta bilen och åka. Vart en hel del RNB eller hiphop eller vad det nu heter (är inte så duktig på att veta vad som är vad, hahaha) men det var helt klart värt en och en halv timmes lidande. Hihi. När vi väl var framme hade hennes plan precis landat och medans vi väntade på att hon skulle komma, han jag bli jätte jätte sugen på att åka utomlands! Det var ju nästa ett år sen jag var i Tyskland och just nu är jag hur pepp som helst på att åka till Frankrike och träna lite på franskan. Men lite sol och palmer skulle inte vara fel det heller. Hur som helst. När Mathilda och hennes familj väl kom ut så vart det en hel del kramar och pussar. Efter det åkte vi tillbaka till västerås och stannade på vägen vid hummelsta och åt lite mat. Vart en riktigt trevlig kväll! Skönt att ha dig hemma igen Mathilda!!! :)




Här stod vi och väntade på att Mathilda skulle komma




Jag lät Jonas gå först och kramas, men direkt efter var det min tur!
(Mathildas solbrända mamma i bakgrunden)




Love is in the air!
Lite pussar vart det såklart oxå, självklart var paparazzin där och fotade

Ny bikini!

Hej igen! Här kommer en bild på min nya bikini som jag införskaffade idag tillsammans med Matilda. Har spanat på den redan i förra veckan, så jag tyckte att det var på tiden att den följde med mig hem! Haha... Vad tycker ni? Var den fin? Lägger upp en bild imorron så får ni se hur den ser ut på, eftersom det är så dåligt ljus i mitt rum nu såhär på kvällen. Köpte även lite snygga guld armband som man kan ha till. Lyxigt eller vad? Puss på er!



Rosa bikini med volang, H&M 98 kr / del (totalt 196 kr)
Guld armband i 8 pack, H&M 59 kr


Onsdag

Hej bloggen! Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Dagen började med att jag var i skolan och pluggade lite franska och hade föreläsning i naturkunskap om den globala uppvärmningen och klimatförändringarna. Hade sedan utvecklingssamtal med mina päron och efter det franska prov. Klockan 15 hade vi audition till våran show som vi ska göra i estetisk verksamhet. Fick göra lite olika scener med olika sorters karaktärer samt improvisera lite från det som stod i manuset. Riktigt kul faktiskt! Hoppas jag får en bra roll så jag slipper skämmas. Hahaha!

Efter skolan gick jag och Matilda på stan och kollade runt lite inne på Gina bland annat. Slutade med att Matilda köpte en assnygg topp och jag en bikini som jag spanat på redan förra veckan. (Kommer en bild i nästa inlägg). Efter shoppingrundan gick Matilda och lyxade i solariet och jag gick och tränade på gymmet. Nice!

Hoppas att ni har haft en toppendag! Kram på er!

Bikini dröm

Hej! Nu när det snart är sommar är det ju dags att införskaffa lite nya badkläder, eller vad säger ni? Jag kollade runt lite på internet idag i skolan och hittade bland annat en jätte söt bikini som jag bara måste ha. Kollade på H&M på stan efter denna skönhet, men hittade den inte, utan blir nog tvungen att köpa den från internet. Vad tycker ni? Är den inte underbart söt?


Styleguide

Ny styleguide för vårens trender
www.hm.com/se



Överraskning!

Bättre sent än aldrig brukar det ju heta och jag måste verkligen berätta om en sak som jag fick i helgen...
Jag kan bara börja säga att jag har verkligen världens underbaraste pojkvän. I påskhelgen när det var dags för äggjakt i trädgården hade inte bara påskharen kommit med godisägg. Jag fick även ett påskägg av Jonas som var fylld med godis, ett chokladhjärta med texten "jag älskar dig" och en liten överraskning. Inslaget i  lite silkespapper låg ett jätte fint pärlarmband! Åhh va glad jag blev. Tack älskling! Du är helt underbar!



Nya shorts!

Hej på er! Jag har ju glömt bort att visa min nya favorit i garderoben. Nämligen ett par ursnygga jeansshorts från Bikbok som jag köpte för nån dag sen. Kommer bli perfekta till sommarens glassiga dagar tillsammans med en härlig solbränna.
Eller va tror ni? :)

  

Jeansshorts, Bikbok 249 kr

(förlåt för den dåliga bilden, men den är bättre än ingenting)

Saknar min Mathilda...

Hej på er! Nu är det lördag kväll och snart är lovet slut. Typiskt. Att alla lov och helgdagar ska gå så himla fort hela tiden. Tyckte det var måndag för inte så länge sen. Men i alla fall. Vi har ju turen att vara lediga på måndag oxå, så vi får vara glada att vi i alla fall få en dags längre ledigt.

Hur som helst. Nu har Mathilda varit borta utomlands i över en vecka och jag saknar henne. Sååå mycket! Det är konstigt egentligen hur man kan fästa sig så mycket vid sina vänner, att man senare känner att man inte kan klara sig utan dem. Bara för att de betyder så mycket för en. Jag ska bege mig ner på stan lite senare i veckan och köpa en riktigt fin välkommen-hem-present till henne. Bara för att hon är så underbar och en av de bästa vänner man kan ha! Har ni något bra tips på vad man kan köpa? Skulle behöva lite bra råd, det blir så lätt blir att man köper samma saker hela tiden. Hihi...

Jag kommer i alla fall vara jätte avis på henne när hon kommer hem eftersom hon säkert har en solbränna att dö för. Här i Sverige har det ju oxå varit fint väder, men det har inte blivit nån riktig sommarvärme än så länge. Kanske för att det fortfarande bara är april. Hihi... Vi får hoppas på att sommaren snart kommer, även till oss här i Sverige.

Ha det riktigt bra! Ni är underbara! Kram



Min ursnygga och bästa vän Mathilda!
(Bild från förra sommaren)


H&M Magazine

H&M Magazine - nytt nummer ute nu!


Gratismode.se

Hej på er! Någon av er som är shoppingsugen nu när det är lov och allt? Jag tänkte tipsa lite om en bra sida där man kan samla ihop poäng och senare få ett presentkort på upp till 1000 kronor på valfri affär.

Sidan heter Gratismode.se och är helt gratis. Genom att värva vänner, kolla på lite olika hemsidor och göra olika erbjudanden samlar du ihop poäng som du senare kan växla in till ett presentkort på ett 50-tal olika affärer som bland annat H&M, Vero Moda och Din Sko.

Beroende på hur mycket poäng du samlat ihop, har du möjlighet att välja presentkort på 300 kr, 500 kr eller hela 1000 kr.

Hur samlar du då ihop dina poäng?
Genom att värva en ny medlem får du 50 poäng om hon/han blir aktiv (dvs samlat ihop minst 100 poäng) + ytterligare 4 poäng som en liten bonus. Du kan oxå samla poäng genom att göra olika erbjudanden, eller skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok.

Gå med du oxå! 
Genom att bli medlem genom mig får du hela 50 poäng i välkomstpresent!
http://www.gratismode.se/?c=9533



Påskafton

Idag är det påskafton, vilket betyder att jag, Jonas och Malin var uppe tidigt imorse och letade godisägg ute i trädgården. Vi hade tur, påskharen hade kommit till oss i år igen! (Kanske för att vi har 15 stycken ute på altanen, ska tilläggas). Haha... Så det vart godis till frukost och till lunch och snart är det dags för påskmiddag och mammas hemmagjorda köttbullar. Mums mums! Hoppas ni oxå har, och får tills på måndag, en riktigt bra påskhelg!

Malin har vart duktig och ritat lite påskbilder i Illustrator. Visst är hon duktig?
Glad påsk på er alla!





GB-gubben har blivit kär!

Är det vårkänslorna som som spökar för den klassiska GB-gubben? Hur kommer det sig att vi inte fått möjlighet att träffa henne tidigare? Under hela 25 år har man kunnat äta härlig sommarglass från GB, utan att veta om GB-gubbens stora kärlek. Här har vi henne i alla fall. Lika socker-söt som gubben sin.... Haha :)



PS. Ni har väl inte glömt att  provsmaka de nya glassfavoriterna?



.

Dags för påskgodis

Hej bloggen! Tänk att det kan vara så mycket att göra när det är lov. Idag har jag hunnit med att träna på morgonen på gymmet, pluggat och vart i stallet och ridit ut med Ville i regnstänktet. Just nu sitter jag framför datorn och skriver på min franska uppsats och det ser lite ut som att solen håller på att titta fram på sina håll. Underbart! I vanliga fall har jag inget emot att det regnar eller är molnigt, men nu på lovet känns det som att lite sol inte skulle sitta helt fel. Speciellt inte nu när det är påsk och allt.

På tal om påsk. Ni glömmer väl inte bort att påskharen kommer på lördag och gömmer ägg i trädgården? En liten rolig tradition som vi haft i familjen sen vi var små. Läste i tidningen för nån dag sen att vi svenskar konsumerar mer godis och sötsaker under påsk än på hela julen. Jag kan ju inget annat än säga att jag definitivt är inräknat i den skalan. Haha...




Nyheter!

Vårnyheter på www.hm.com/se fynda till påskhelgen!






Påsklov!

Hej bloggen! Jag har haft lite svårt att uppdatera bloggen, nu när jag vart hemma hos Jonas flera dagar och har haft en hel del att göra, och därför inte riktigt haft tillgång till internet. Men nu är jag här igen! Äntligen påsklov och strålande sol, kan det bli bättre? Jag har som sagt varit hemma hos Jonas sen i fredags och vi har mestadels varit ute i det fina vädret och fixat lite med hans enduro och hans bil. Roligt att lära sig lite nya saker i garaget! Hihi....


Jag har oxå vart i stallet en hel del och jobbat för att få ihop lite extra pengar. Inte långt kvar nu tills Jonas fyller 18 och då måste man ju ha råd att köpa en toppenpresent. Nån som har nått bra förslag? Skulle verkligen uppskattas :) hihi...  Jonas bästa kompis Jonas (många Jonas här, hehe) fyllde ju år i måndags och klarade både teoriprovet och uppkörningen. Stort grattis till honom!

Nej nu ska jag fortsätta träna på mina glosor i franskan. Hoppas ni har det riktigt bra! Ni är bäst!

En timme kvar till lovet...

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att våran engelska lektion ska börja, vår sista lektion innan lovet börjar. Guu va skönt med påsklov! Mathilda, den lyckosten, åkte ju till Spanien imorse och blir borta i två hela veckor. Snacka om att jag är avundsjuk! Hade oxå gärna legat och lyxat på stranden, solat, badat och ätigt tonfis med glass. Men jag får nöja mig med vårvädret i Sverige ett tag till... Jag hoppas verkligen att det blir fint väder så man kan lyxa sig i solen och grilla lite mat. Hoppas att ni får ett riktigt bra lov! Vi hörs lite senare! Kram på er

Kate Moss kollektion

Idag, torsdag släpptes ännu en kollektion på Topshop, designat av supermodellen Kate Moss. Men för första gången säljs nu även plaggen i andra länder än inom Europa. Kollektionen sägs gå i 70-tals hippie chic stil, med inslag av rock n' roll, och innehålla bland annat klänningar, paljetter, skinnjackor och en och annan byxdress. Ifall du är nyfiken på kollektionen, gå in på deras hemsida för mer information.

www.topshop.com




Min nya klänning!

Hej på er! Jag har ju helt glömt bort att visa min senaste inhandling från shoppingturen i onsdags. Gick på stan en sväng med Jonas, som fastnade för en klänning i skyltfönstret inne på Bikbok. Efter en stunds övertalning gick vi i alla fall in i affären och provade klänningen och skärpet som skyltdockan hade på sig, som visade sig vara sååå snyggt tillsammans. Jag hoppas ni gillar det lika mycket som jag!


     

     







Klänning, Bikbok 399 kr
Nitbälte, Bikbok 199 kr


Attans otur...

Hej! I dag har det varit fullt upp hela dagen, och det är inte bara roliga saker som har hänt. Imorse när jag vaknade och skulle fixa frukost märkte jag att det varken fanns nå bröd eller gott pålägg, så jag och Jonas fick äta det som vi kunde hitta. Lite senare, när jag skulle göra mig i ordning hade jag lite bråttom, och råkade dra ur dragkedjan på mina favorit stövlar, *suck*, så det blir väl att fixa dem hos skomakarn lite senare.

I skolan hade vi först kommunikationspass i historia, där vi fick 15-20 olika bilder på saker som hänt under 1900-talet, som vi skulle välja ut 5 som vi tyckte var de viktigaste och motivera varför. Det vart att min grupp valde bilder från förintelse, atombomberna, vietnamkriget, medborgarrättsrörelsen och bildens tekniska utveckling. Efter det fick vi ytterligare ett 10-tal bilder som beskrev händelser från 2000-talet, där vi skulle välja ut en person och två händelser som vi trodde skulle stå i historieböckerna om 50 år. Där valde vi Barack Obama som en historisk person, och miljökatastrofen samt en bild om terrorism och aktuella konfikter. En riktigt rolig uppgift måste jag säga.

Efter det hade vi föreläsning i Samhällskunskap där vi diskuterade miljöpolitik och EU:s och FN:s planer på framtida energikällor och fördrag om att minska koldioxidsutsläppen. När föreläsningen var slut sattejag mig vid datorn och tänkte fortsätta på min uppsats i Ergonomi som jag kommit halvvägs på, när jag upptäckte att det inte hade blivit sparat. Ännu en gång *suck* .

Efter skolan gick jag till gymmet och tränade i en timme. Riktigt skönt att få tänka på lite annat än skolarbetet och allt annat som måste göras. Efter det, när jag skulle åka med bussen hem, visade det sig att bussen var trasig och alla passagerare var tvugna att vänta på en ny buss. Men det gjorde ingenting, eftersom det är så fint väder ute. Tänk vad lite sol kan göra på en otursdag. Nej nu ska jag byta om och åka till stallet. Vi hörs lite senare ikväll! Kram kram!

Idrott på schemat

Hej på er! Nu har jag precis kommit tillbaka till skolan från idrotten. Vi var tidigare iväg till BK rapid och körde lite boxning med en av klubbens egna tränare. Riktigt roligt! Vi började först med lite uppvärmning och fick sen lära oss lite olika positioner och slag. Efter det fick vi prova på att slå och blocka varandra, två och två. Jag fick köra med Matilda, som var en aning orolig för att jag skulle ta i lite väl mycket, men jag skötte mig bra. Eller? I slutet fick vi köra lite konditionsträning, med slag på säckar, armhävningar, upphopp mm. Man vart riktigt trött i slutet när vi var klara... Men nu ska jag ha föreläsning i retorik i svenskan.
Hoppas ni har det bra! Kram på er!



God morgon!

God morgon bloggen! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska ha morgonsamling kl. 08.45. I dag har vi mycket på schemat. Först har vi egen tid från kl. 9 och sen kl. 10 bär det av till idrotten som vi ska ha på BK rapid. Vi ska alltså få slåss lite idag. Hihi. Efter det ska vi tillbaka till skolan och ha Svenska föreläsning i retorik och därefter kommunikationspass i Franska och Tyska. Efter det slutar jag. Äntligen!

Vad ska man hitta på efter skolan idag då? Jag har hjälp med Ville idag, så jag behöver inte åka ut till stallet och rida. Förhoppningsvis ska jag träffa Jonas en sväng innan jag åker hem och tar hand om kaninerna. Om jag har tur hinner jag med en liten shoppingtur oxå nu när studiebidraget har kommit. Yaaay!

Det verkar bli fint väder idag i alla fall. Hoppas ni får en fin dag! Tjing!

RSS 2.0