Power Meet - dag 2

Andra dagen på Power Meet var det mycket mer folk. Dels för att det var andra dagen och det var fler bilar som var ute och körde men oxå för att det var en finbilscruising som många bilfantaster ville se. Självklart så kom ju vi ner för sent för att hinna se den, men vi han kolla på den andra cruisingen som var efter med både bra bevarade 50-tals bilar och mindre bra bevarade, hihi.





Mycket folk nere vid lögarängen



Marknaden var i full gång



Självklart stannade vi till och åt langos. Mums mums!



Jonas och Mathilda



Många bilar var ute och åkte



Tyvärr var det ganska mycket poliser ute, så det var inte så mycke bus som det brukar vara. Lite tråkigt tycker jag nog eftersom Power Meet ska vara en folkfest och den äger ju bara rum en gång om året och då kan man nog ha lite överseende med att folk burnar osv.



Bilarna i cruisingledet och publiken som sitter och kollar



Full fart



Ännu mer bilar



På kvällen vart det lite mer fest bland bilarna och många bilar som inte tidigare fått vara med i cruisingen började åka med i ledet. Tyvärr vart det en lite suddig bild, men jag tyckte att den var lite cool.



Lite senare på kvällen kom det massa mörka moln på himlen, så vi kände att det var dags att börja gå tillbaka till bilen. Som tur var så kom vi precis fram till bilen innan det började spöregna.



Ja som sagt, mycket regn vart det och alla bilarna började åka hemmåt.
Tog en bild innifrån bilen för att sammanfatta kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0