Löshår - ja eller nej?

Vem har inte drömt om ett svepande och glänsande långt hår som svallar i vinden och som drar till sig allas blickar? Eller ett hår, tjockt nog att skapa den där perfekta volymen som du bara kunnat drömma om. Du också? Då är vi två.


Fördelarna med att använda sig av löshår eller hårförlängning är många. Bland dessa att man kan skapa just de hår som man själv önskar. Antingen göra det tjockare och fylligare, eller bara göra det längre och mer synligt. De olika metoderna som finna för att använda sig av löshår är bland annat clips som sätts in på morgonen och som tas ut på kvällen. En behaglig metod som man kan göra hemma, men som kräver lite pyssel och tålamod. Priset på clips ligger runt 300 - 800 beroende på om man väljer riktigt hår eller syntet.


En annan metod som finns är att limma eller sy in så kallade träns i håret. En metod som man kan göra hemma, men som också görs hos frisören. Löshåret sitter då i hela tiden, vilket gör att det slits en del genom att man exempelvis sover och duschar med det. Mer rätt användning kan håret hålla upp mot 2 - 3 månader innan man måste sätta om det på nytt. Kostnad för att göra det själv ligger då runt 900 kr.


Så vad väntar vi på? Än så länge har jag inte riktigt bestämt mig för om man ska prova på att förlänga håret eller inte. På samma sätt som man vill sticka ut med längre och fylligare hår, så vill man inte ses som en av alla de som faktiskt använder sig av just löshår. Att trenden för ett längre hår har spridit sig är ingen nyhet och man måste därför själv bestämma vad som anses vara snyggast. På samma sätt som många kanske använder sig av löshår och att man inte vill se ut som kanske alla andra, så kan vi nog alla konstatera att ingen kommer att vara den andra lik, just för att vi alla är unika - på vårt egna sätt.



Dagens sommaroutfit

Hej på er! Igår hade jag världens slappar dag. Låg för det mesta ute på gräsmattan och solade eller gick och köpte glass med Malin. Jag satt oxå inne ett tag och tittade på film när det blev alldeles för varmt för att vara utomhus. Åhh så skönt när man inte har någonting speciellt som man "måste" göra. Älskar det!

Lite senare på kvällen kom Jonas hit och vi åkte en kort sväng till ICA Maxi för att hämta hans mamma som varit och handlat. Dagens outfit vart en härlig sommarklänning tillsammans med ruffsigt hår och nyfixad bränna. Hihi...



Klänning köpt på H&M
Ballerinaskor från DinSko


Grattis Matilda!

Jag må hon leva, jag må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år. Jag viskar hon leva, jag visar hon leva, jag viskar hon leva ut i hundrade år!

Idag fyller Matilda 17 år och det måste vi fira! Hoppas du får en toppendag med tårta och massa presenter!


Allright!

Åhh va jag är glad! Idag kom slutbetygen för årskurs: 1 hemskickat i brevlådan och med stor förväntan såg jag att jag fått MVG i alla avslutade kurser! Wihooo! Jag kan verkligen inte beskriva hur glad jag är. Efter allt hårt slit och all stress så har allt  arbete verkligen lönat sig och jag känner mig väldigt lättad. Jag vill verkligen inte skryta, utan mer berätta hur otroligt roligt det känns. Har inte varit så här glad på länge.

Nu är det bara att ladda inför terminsstarten i augusti så att det går lika bra i årskurs: 2. Önska mig lycka till! Puss på er!



Avslutade kurser:

Svenska: A
Engelska: A
Matte: A
Estetisk verksamhet
Samhäll: A
Natur: A
Historia: A
Religion: A
Tyska: 3
Franska: 1

Fel på blogg.se

Jaha, nu var det dags igen. I helgen inträffade ett fel på blogg.se sidan som gjorde att allas inlägg inte publicerades som de skulle. Nu är felet fixat och alla mina inlägg har lagts ut på bloggen. Äntligen! Så ifall ni undrar varför torsdagens inlägg ser ut som de skrevs idag? Ja, då har ni svaret...

Kram på er! Ni är bäst!

Villes födelsedag!

Från en födelsedag till en annan! I fredags var det Villes tur att bli ett år äldre. Vår lilla polle blev 13 år och det firade vi med knäckebrödstårta med morot och sirapsfyllning och extra lång tid ute i beteshagen tillsammans med bästa hästpolaren. Summan av kardemumman vart en lyckad hästfödelsedag!




Jag och Ville
(Bilden tagen av min syster, Malin)

Down to the beach

På fredagskvällen kom Mathilda och Jonas och följde med oss ner och badade vid framnäsbadet. Det vart att vi solade och badade, drack cola och åt toffifee i mängder. Jag vet inte hur länge sen det var jag åt sånna. Ett år sen kanske? Haha, väldigt goda var det i alla fall. Tack Mathilda, Jonas och Jonas för en riktigt trevlig fredagskväll!




Att det aldrig är någon som vill vara med på kort, hihi...



Jonas nere vid framnäsbadet



Andra Jonas



Mathilda och jag vid stranden



Snyggingar

Nere vid hamnen

Lite senare på eftermiddagen vart det att Jonas och jag gick ner till hamnen och köpte glass på caféet nere vid öster mälarstrand. Jag köpte en daimglass (en av mina favoriter) och Jonas köpte en 88. Medans vi satt och åt glassen så kom en kille och satte sig vid bordet bredvid men en stor hamburgetallrik. När han gick iväg nån minut för att köpa en dricka så kom en annan liten svart lunchgäst som oxå ville smaka på hans hamburgare. Haha, stackars kille, men lite roligt var det i alla fall.




Hamnen vid öster mälarstrand



Hamnen nere vid öster mälarstrand



Caféet vid hamnen



Mums med glass...



Haha...



Fågeln ville oxå smaka

Strandoutfit

Äntligen är det fredag! Underbart! Jonas har varit iväg och jobbat hela dagen så nu tänkte vi att det var dags att ta oss ner till stranden och bada lite. För första gången nu i sommar faktiskt, haha. Vi får hoppas att det inte är allt för kallt i vattnet och att man förhoppningsvis kan bättra på brännan lite, hihi. Dagens strandoutfit vart i alla fall min ljusblåa bikini och mina lovely jeansshorts tillsammans med lite asseccoarer. Like?




Jeansshorts från BikBok
Bikini från H&M
Skor från H&M
Väska från New Yorker
Armband från H&M


Festivaldags!

Här kommer lite bilder från årets Rix FM festival i västerås. Som vanligt var det mycket folk (visste knappt att det fanns så många människor i västerås) och full fart bland marknadsstång, langosvagnen och stora scenen. Härligt!










Smygtitt

Hej på er! Längtar ni till hösten? Nja, inte jag heller. Tycker att det kan vara sommar ett bra tag till. Trots detta är det många butiker som redan nu lanserar en förhandstitt på höstens heta klädkollektion. Bland annat kommer grova boots, vackra volanger och fuskpälsar att dominera i höstkylan. Vad tycker ni? Något ni gillar?

Höstkollektion från Gina Tricot:



Höstkollektion från DinSko:



Höstkollektion från H&M:



Jimmy Choo för H&M

Den 14 november lanseras höstens heta samarbetskollektion på H&M. Den här gången med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den glamourösa kollektionen kommer att finnas i ca 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

Vad tycker ni? Gillar ni Jimmy Choos kollektioner? Kolla in här






Kungen av pop är död...

Den legendariska sångaren Michael Jackson, oxå kallad The King of Pop, har lämnat oss. Han drabbades under torsdags eftermiddan av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles och avled senare på sjukhus. Endast 50 år gammal. För många var Michael Jackson en idol, en förebild och inte minste en av världens med kända sångare genom tiderna. Tusentals fans har idag samlats världen över, för att ta farväl av den man som så många kommer att sakna...




Rix FM Festival

Nu är det dags igen. För femte året i rad intar Rix FM stora scenen i Västerås och bjuder på musik från årets mest spelade artister. Själv har jag vart dålig på att gå och kolla eftersom jag i vanliga fall inte lyssnar på den sortens musik som Rix FM spelar. Men samtidigt tycker jag att det är lite roligt att gå och kolla just eftersom man så länge har lyssnat på Rix FM. Även fast man inte gillar pop så har ju radiostationen alltid funnits där. I bilen, i stallet, nere på stan mm och det kan faktiskt vara lite roligt att äntligen får se hur människorna ser ut som pratar för stationen (fick en shock första gången jag såg Rix Morgonzoo gänget, hahaha). Dessutom är det kul att det händer något i Västerås, så jag skulle verkligen rekommendera er att gå och kolla om ni har vägarna förbi.

Start klockan 19:00 på Fiskartorget

För mer information, kolla in på deras hemsida: http://www.rixfm.se/festival/




Kvällens artister:
 
Daughtry

Daughtry

Erik Hassle

Erik Hassle

Star Pilots

Star Pilots

Velvet

Velvet

Lili & Susie

Lili & Susie

Janet

Janet

Kim

Kim

Basic Element

Basic Element

Ramsells

Ramsells

Ragdollz

Ragdollz





Cityfestivalen

Hej på er! Ni har väl inte missat att det är dags för mälarveckorna i år igen? Idag, den 25 juni, börjar Västerås Cityfetstival som erbjuder musik på stora och lilla scen, resturangstång, tivoli samt en marknad som håller till på olika ställen inne i city. Dessutom avslutas kvällen med ett besök av Rix FM Festivalen, med start kl. 19:00.

För mer information, kolla in deras hemsida: http://www.malarveckor.se/



Dags för kalas!

Nu är det dags för fika med släkten. Vart precis klar med städningen av uteplatsen och jag är hur trött som helst. Skoja inte att man blir trött av att jobba ute i solen. Men man ska inte klaga. Bättre solsken än regn, eller vad säger ni? I alla fall så har jag precis fixat mig i ordning och jag antar att gästerna kommer vilken minut som helst. Vart att jag satte på mig min nyinköpta kjol från Gina och ett vanligt vitt linne. Piffade till det lite med ett tjockare sidenband i midjan. Snyggt eller vad tycker ni?







Bara jag som får lite av en känsla av Alice i underlandet? Hihi...

Besök på IKEA

Hej hej! Idag var vi på IKEA på förmiddagen för att köpa Malins födelsedagspresent. Hon hade önskat sig en ny byrå av mamma och pappa och en ram av mig och Jonas. Väl på IKEA så hittade vi oxå lite annat smått och gott. Bland annat vart pappa mycket farcinerad att de sålde frysta IKEA-köttbullar (pappa åt en kötbullsmeny i resturangen på IKEA förut och vart förälskad, ska tilläggas) så han var absolut tvungen att testa ifall de var lika goda. Haha... Undra vad det blir till lunch imorron, måntro?



På parkeringen vid IKEA på Hälla



Ingången



Jag vid ingången, fråga mig inte vad jag gör, haha



En normal bild med ruffsigt hår



Pappa shoppade loss



Haha, mums va gott!

Dagens

Hej på er! Efter att vi firat Malin på morgonen så åkte vi till IKEA för att köpa Malins byrå som hon önskat sig i present. Passade på att använda mina nyinköpta jeansshorts tillsammans med en tunika eftersom det var så fint väder. Åhh jag älskar verkligen sommaren!






Dagens outfit:

Grå tunika - Vila (Köpt i England)
Vita jeansshorts - BikBok
Grå ballerinaskor - DinSko
Svart väska - New Yorker
Armband - H&M


Grattis Malin!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag. För det är Malins födelsedag. Hurra hurra hurra!

Idag fyller min kära storasyster 19 år och jag vill bara säga stort grattis till henne! Självklart var vi uppe och sjöng för henne på morgonen, men eftersom hon själv hade specialbeställt en tårta till ikväll så vart det en lite annorlunda gosak att blåsa ut ljusen på. Hihi...



Stort grattis Malin!

Mönstring

Hej bloggen! Imorse vart det att gå upp tidigt. Jonas skulle nämligen iväg och mönstra i Göteborg och blir borta tills imorron kväll. Självklart hade jag gärna följt med. Inte till själva mönstringen, men vem skulle säga nej till en heldags shoppingtur i Göteborg? Inte jag i alla fall. Tyvärr blev det att stanna hemma i alla fall, men det gjorde inte så mycket. Det är ju nämligen en speciell dag idag, hihi...



Jonas packar väskan



Påväg in till stan



Tåget mot Göteborg nere vid station

Kaninhoppning

Hej bloggen! Igår kväll var jag och en kompis iväg och tävlade med kaninerna i Uppsala. Det var fint väder och massor med sol så man kunde ligga och sola medans man väntade på att det var våran tur att starta. Hade bara med mig tre kaniner eftersom jag inte tävlat på ett tag. Alice tyckte att det var för varmt så hon ville inte hoppa alls. Kalas-Puff rev sista hindret i grundomgången så han kom tyvärr inte till final. Typiskt eftersom det bara var ett slarvfel. Frank däremot hoppade på 0 fel och gick vidare till den andra omgången, men han (precis som Puff) rev sista hindret och kom därmed utanför placering. Min vanliga otur kan man säga, hihi.

Lite bilder från hoppningen:















Oj oj oj!

Jag kan inget annat än le!
Tack ni är underbara!



Psssst...

Hej bloggen! Nu har även jag skaffat ett konto på minoutfit.se! En sida där man kan lägga upp bilder på sin outfit och få kommentarer och inspiration från andra. Jag har hittills bara laddat upp tre av mina "look for today" men mer kommer. Det lovar jag! Ifall ni vill ha tips och idéer på olika klädkombinationer kan jag verkligen rekomendera er att kolla in sidan. Om annat så kan ni ju skriva en kommentar på mitt egna konto, hihi.



www.minoutfit.se

Shoppingtur

Hej på er! Igår var jag alltså på stan med Malin och shoppade lite. Hittade bland annat en blå kjol och en grön klänning på rean inne på Gina. Sen hittade jag oxå ett par vita jeansshorts inne på BikBok som även de var på rea. Underbart när man kan betala 324 kr för tre plagg som i vanliga fall kostade dubbelt så mycket. Hihi. Efter en stund kom oxå Jonas ner på stan och vi gick till Vivaldi och åt. Eller rättare sagt Malin åt på Vivaldi, jag (som inte hade så mycket pengar med mig) satt och drack min lunch shake och Jonas köpte en cola. Malin hade oxå med sig sin proffs kamera som vi tog lite bilder med. Tänkte att jag kunde lägga upp de lite senare i en enskilt inlägg.

Jag hoppas att ni, som jag, hade en trevlig måndag. Kram kram!



Jag efter att vi cyklat ner till stan
Guu va kul med fint väder och massor mer sol!



Efter shoppingrundan så gick vi till Vivaldi i Gallerian



Malin år bakad potatis med skagenrör på Vivaldi
(Hur de kan ta 80 kr för detta är ett mysterium, hihi)



Min lunch bestod av en shake med chokladsmak



Jonas var oxå med
(Snälla döda mig inte för att jag la upp bilden på bloggen älskling, hihi)



Bild på mig med shoppingpåsarna
Malin fick oxå vara med på ett hörn



Jonas tog bild på mig, hihi



Jonas och jag med Malins kamera
Denna bild får avsluta inlägget, hihi

Dagens

Hej på er! Igår var jag och Malin nere på stan och shoppade lite. Hittade massa roliga saker som jag tänkte visa i ett senare inlägg. Här har ni i alla fall min outfit för dagen. Vart en rosa klänning från Gina och en beige tröja från New Yorker + lite accessoarer. Vad tycks?



Klänning från Gina Tricot (köpt förra sommaren)
Tröja från New Yorker
Skor från England
Armband från H&M
Halsband från New Yorker



     

Närbilder på dagens accessoarer


Träning

Hej på er! Nu ska jag åka iväg och träna på gymmet. Vi hörs lite senare! Kram



Statistik



Tack alla ni som läser min blogg!
Ni är underbara!



Nya planer

Hej bloggen! Jag har under en längre tid försökt hitta saker som kan förbättra min blogg och få fler människor att vilja läsa den. Alla vet vi ju att det idag finns flera tusen bloggar som handlar om just det som min blogg handlar om. Personliga saker, händelser i vardagen, mode, shopping mm. Jag har funderat ett bra tag och försökt hitta just det som gör mig och min blogg speciell. Min nisch som jag har och ingen annan.


Självklart utgår allt från mig själv. Vad jag tycker är roligt och vad jag helst vill skriva om. Samtidigt så är det ju för er läsare som jag skriver och det är ju just er som jag försöker inspirera. Trots att jag inte har haft bloggen så länge så har hela tiden besöksantalet stigit, vilket jag tycker är otroligt roligt. Då har jag ju i alla fall lyckats en bra bit på vägen!


Häromdagen var jag på ICA Maxi och hittade en ny tidning från Allt om PC som handlar om just bloggar. Hur man startar en blogg och hur man tar den till framgång. Jag hoppas att jag ska få lite mer inspiration efter att ha läst den och jag hoppas att jag ska kunna hitta de saker som gör att just du vill fortsätta att läsa mig blogg. Bloggen är ju ingenting utan er!




Hairstyles

Hej bloggen! Hittade precis en sida på internet med bilder på massa "annorlunda" sätt att använda sig av löshår. Bland annat så fastnade jag för dessa djurinspirerade frisyrer. Jag har suttit och grubblat ett bra tag nu men kan inte komma på hur de har kunnat få håret att se ut sådär, även fast de använt sig av löshår. I alla fall så tyckte jag att det var lite häftigt, men kanske inget man går omkring med på stan. Eller vad tror ni? Hihi.











Vilken är din favorit?

BikBok - summer edition








Bilder

Hej bloggen! Igår var jag hemma hos Jonas och grillade. Som vanligt så hade jag kameran med mig och Jonas var snabb på att ta lite bilder. Tänkte att jag kunde lägga upp några av dem här på bloggen. Visst är han en mästerfotograf?








Midsommarlunch

Jag vet, jag är lite seg på att lägga upp alla bilder från i midsommras. Men som man brukar säga, det är bättre sent än aldrig. Hihi. Här kommer i alla fall den sista omgången som vi tog under lunchen hemma hos Jonas.



Sill och potatis



Och såklart lite annat smått och gott



Jag, hihi



Jonas posar inför kameran, hihi

Hem till Jonas

Efter handlingen var det dags att åka hem till Jonas och äta lunch. Vart lite bråttom så jag han inte fixa mig så mycket förutom att byta kläder till min nya klänning. Jonas tog några bilder när vi var framme och  såhär vart outfiten för den resterande delen av midsommardagen.





Klänning - New Yorker
Pumps - Tyskland
Örhängen - H&M
Armband - H&M


Mathandling

Lite bilder som vi tog när jag, mamma, Malin och Jonas var iväg handlade midsommarmat på ICA Maxi Hälla.



On the way



Jonas fotade mig i bilen



Framme vid ICA Maxi, ganska mycket folk som vanligt



Lite oseriösa bilder vart det oxå, haha
POSE!



Matvagnen vart full med godsaker



Och sen självklart så vart det en McFlurry på McDonalds
Mums mums!

Midsommarafton

Hej på er! Idag är det äntligen midsommarafton! Sommarens mittpunkt. Eller ja, nästa i alla fall. Som vanligt i vår familj så är vi ute i sista minuten med att fixa iordning allt för dagen, så självklart blev det att åka till ICA Maxi och handla direkt på morgonen. Som tur var så var det fint väder med strålande sol, så det var bara att sätta på sig shorts och brills innan det var dags att åka iväg. Här har ni en bild på dagens sommaroutfit!



Vitt spetslinne - H&M
Jenasshorts - BikBok
Svarta pumps - Tyskland
Väska - New Yorker
Solbrillor


Äntligen midsommar!

Hej på er! Idag är det äntligen midsommarafton och det regnar. Som planerat enligt SMHI. Typisk svensk midsommar helt enkelt, hihi. Jag hoppas att ni, som jag, haft en roligt dag än så länge trots väder och vind. Jag har bland annat varit iväg till ICA Maxi och handlat och ätit sill och potatis lunch (fast utan sill, hihi) hemma hos Jonas. Tänkte precis lägga upp lite bilder från dagens händelser, men som vanligt, så glömde jag såklart kameran hemma. Typiskt. Jag får fixa de lite senare ikväll istället.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig midsommarhelg! Kram på er!


Imorgon är det midsommar!


God Morgon!

God morgon på er! Sovit gott? Idag är en stor dag. Jag ska nämligen börja ett nytt liv. Ja, jag vet. Jag har sagt det tusen gånger men nu ska det äntlligen bli av. Från och med nu blir är det bara nyttig mat  och mycke motion som gäller. Jonas och jag ingick en... ja, vad säger man... pakt igår om att vi bara fick äta onyttigheter en dag i veckan så vi ska se vem som lyckas hålla det längst. Hihi.

Just nu sitter jag i alla fall och äter frukost. Ska iväg till stallet lite senare och efter det blir det att åka till gymmet och träna. Har ni nå roliga planer inför dagen?




Mums med frukost, hihi


Bloggen


Nyinköpt tröja

Hej bloggen! Nu har jag äntligen kommit hem från stan. Alltid lika roligt att gå runt och kolla lite i olika affärer. Hittade en massa roliga saker. Bland annat den här snygga tröjan från New Yorker. Vad tycker ni? Snygg?



Tröja från New Yorker, 139 kr


(Mathilda jag tror nästan att du har rätt. Den där killen som jobbar på New Yorker är ovanligt trevlig på något sätt. Hahaha!)

Fel på blogg.se

Hej på er! Under dagen har jag inte kunnat uppdatera bloggen, då det var fel på blogg.se sida. Som tur är ska allt funka igen nu som vanligt så ni får ha lite överseende med att vissa av inläggen egentligen skulle ha publicerats redan i morse. Kram på er! Ni är toppen!

Slutbetygen

Hej på er! Hoppas att ni har haft ett bra sommarlov hittills! Själv hade jag hoppats på lite mer sol, men förhoppningsvis så kommer sommarvärmen snart tillbaka. Jag satt precis och tittade på min eds från skolan (eds - elev dokumentations system, där man kan se alla provresultat och betyg mm). Även fast vi slutat 1:an så har jag ännu inte fått alla betygen inskrivna, men de kommer väl snart de med. Såg precis att de skrivit in betyget i Naturkunskapen och jag fick MVG. Guu va kul! Jag kan även (lite stålt) säga att jag nått mitt mål i de andra ämnena som jag fått slutbetyg i. Tyvärr så vet jag inte ännu vad jag kommer få i Svenska: A, Samhäll: A, Estetisk verksamhet och Matte: A men jag hoppas såklart att jag når mitt mål där oxå...

Någon annan som går på Kunskapsgymnasiet som fått betygen inskrivna?

Dreamcloset!

Åhh en sån här garderob skulle man ha! Allt på sin plats och i färgordning. Vänta bara tills jag skaffar mig ett eget hus. Då ska jag allt skaffa mig en egen walk in closet! Wohoo!




Ny klänning...

Hej på er! Jag har ju glömt bort att visa bild på min nya klänning som jag köpte i förra veckan. Tyvärr så vill inte min mobil fungera när man ska föra över bilderna till datorn, men här kommer i alla fall ett "smakprov" på hur den ser ut. Hihi.



Cookies and cream



Jag bara älskar färgerna!

Shorts - Chloé
Kavaj - Topshop
Pumps - Christian Louboutin
Väska - Chloé

Resultatet

Hej på er! Här kommer mina före och efter bilder som jag lovade. Viss blev det stor skillnad? Jag vart i alla fall jätte nöjd med resultatet. Och ja jag vet, våra tapeter is the shit! Hihi...

Hallen före:


Hallen efter:


Köket före:


Köket efter:


Diskbänken före:


Diskbänken efter:


Bänken före:


Bänken efter:


Vardagsrummet före:


Vardagsrummet efter:


Soffan före:


Soffan efter:


Fåtöljerna före:


Fåtöljerna efter:

Städning

Då var det dags igen - städning av huset. Något som verkligen verkligen behövs. Som tur är så har pappa lovat mig 50 kr för varje timme jag städar, vilket gör det helt okej. Tänkte ta några före och efter bilder som jag lägger upp i nästa inlägg så ni får se resultatet. Men nu måste jag skynda mig. Hela nedervåningen ska glänsa när jag är klar. Hihi!



Shopping

Hej bloggen! Igår var jag och shoppade på Hälla tillsammans med Jonas. Jag var bland annat in på H&M där de hade sommarrea för fullt och passade då på att fynad lite. Hihi... Hittade ett till spetslinne som jag köpte för inte så länge sen, men denna gång vart det ett vitt. Kommer säkert passa perfekt nu när vi äntligen har fått lite sommarsol! Hittade oxå en klänning/tunika som kostade under halva priset. Hade kollat på det flera gånger och nu när det var billigare så fick det följa med mig hem. Tog lite halvtaskiga bilder i farten innan jag åkte hem till Jonas igen. Vad tycker ni? Snygga?



Klänning/Tunika från H&M, 79 kr (ord. pris 198 kr)



Spetslinne från H&M, 79 kr

Rea på Dinsko

Just nu är det sommarrea i alla Dinsko butiker. Upp till 50 % rabatt på utvalda skor. Skynda och fynda!



Vill du ha möjlighet att få presentkort på Dinsko helt gratis?
Bli medlem här

Söndag

Hej på er! Idag är det sändag och det... regnar. Som vanligt. Än har det inte kommit nån riktig sommarlovs-känsla hit till västerås utan det bara blåser, regnar och är kallt. Typiskt. Men i alla fall så är jag just nu hemma hos Jonas i Harkie och sitter inne och bloggar medans han är ute och fixar med sin mammas bil. Jag måste erkänna att jag inte är speciellt avundsjuk. Hihi... Tänkte kanske åka in till stan lite senare och träna på gymmet. Var några dagar sen sist. Hade tänkt komma igång igen med träningen nu när det är sommarlov och allt, eftersom jag inte riktigt hade tid i slutet av terminen med allt som skulle bli klart till avslutningen.

Har ni nå spännande planer inför dagen? Ge mig gärna några tips! Kram på er!

Nyhet från Gina!



Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Inspiration

Hej på er! Hittade dessa snygga bilder inne på VeroModas lookbook på deras hemsida och jag bara älskar dem. Lite inspirerat från tv-serien Gossip Girl måntro? Jag gillar känslan i bilderna i alla fall. Ännu ett fall av lyxigt rik. Vad tycker ni?









www.veromoda.se

Större bilder på bloggen?

Hej på er! Satt precis och jämförde utseendet på olika bloggar och kom på att mina bilder är väldigt små i jämförelse med många andras. Tänkte att inläggen blir så vädigt långa om man har många bilder eller framför allt större bilder samtidigt som man ser bättre ju större bilderna är.

Vad tycker ni? Ska man ha större bilder bilder eller så stora bilder som jag har?
Välj gärna ett exempel nedan i en kommentar till inlägget.

Alternativ 1:
Den storlek på bilderna som jag har just nu. Brukar ha lite större storlek på de bilder som min syster Malin fotar för att man ska kunna se detaljerna lite bättre. Men annars är bredden 400 på de liggande bilderna och 300 på de stående.






Alternativ 2:
Lite större veriation av bilderna. Dessa är 500 liggande och 400 stående. Alltså en storlek större än alternativet innan.






Alternativ 3:
Dessa bilder har samma bredd, oavsett om de är liggande eller stående. Den stående bilden blir då mycket större, även fast både har storleken 500.





Så vad tycker ni? Skriv gärna en kommentar :)

Make up - Dress up

Kollade runt lite på internet och hittade dessa snygga bilder från Vogue. Vart verkligen inspirerad av att ta lite nya bilder. Vill oxå se sådär lyxigt rik ut, hihi... Vad tycker ni? Har fotografen lyckats förmedlat sitt budskap? Svar; ja!









Bild: Taylor Warren av Ellen von Unwerth, Vogue Gioiello 2009.

Sommardrömmar...




Vill du ha möjlighet att få presentkort på Nelly helt gratis?
Bli medlem här

Bilder från avslutningen

Hej på er! Här kommer bilderna från skolavslutningen i onsdags. Enjoy!



Lärarna började hela avslutningen med att sjunga



Sen vart det tal av rektorn



Alla elever var samlade i matsalen



Sen så delade vi upp oss och ettorna hamnade i den nya delen
där det vart lite tilltugg och saft



Lite människor från första årskursen



Sen delade vi upp oss i fyra lag och började tävla i olika "grenar"
här ser ni ett praktexempel av att få pennan i flaskan
(mitt lag kom sist, btw)



Sen så skulle vi sjunga till "Fula Bettan" tillsammans med massa
saker på huvudet och i munnen
(här har ni snygging Axel i tredje versen)



Dags att sätta hatten på huvudet
(Garvade tills jag dog, haha)



Sen tog alla klasser enskilda bilder



Och såklart vart det lite kompisbilder
Sandra, Daniela, Evan och Deborah



Daniela och Deborah



Daniela, Deborah, jag och Axel



Jag i skolan i min utstickande klänning



Evin, Matilda och Sandra



Bilden med gänget får sammanfatta det hela
Visst, stjärnan själv är inte med på bilden, men det behövs ju en
mästerfotograf oxå, eller hur? Hihi...

Äntligen!

Åhh va skönt! Nu är det äntligen sommarlov. Även fast det regnade och var kallt så vart det verkligen en lyckad skolavslutning! Självklart hade jag med mig kameran, så i nästa inlägg så kommer det massa roliga bilder från dagens händelser. Här har ni i alla fall en bild på mig innan Jonas skjutsade mig till skolan. Vart att jag hade på mig den rosa klänningen. Svårt att välja, men tillslut vart det i alla fall den. Satte även upp håret lite och lockade några slingor framme vid luggen. Vad tycker ni? Vart det fint? Puss på er!



Jag med paraplyet i högsta högg, hihi

Suck...

Idag är det skolavslutning! Äntligen! Och vad är det jag ser när jag drar bort gardinerna. Jo, regn. Tydligen så har det regnat hela natten och det ser inte ut som om molnen har en plan på att sluta. Guu va tråkigt. Jag som tänkte klä upp mig så fint. Men va f*n, det är ju bara sommaravslutning en gång om året. Så jag tänker ha min klänning på mig ändå. Med ett paraply som tillbehör, förstås. Hihi...



Svarta shorts?

Hej på er! Var nere på stan en sväg igår och kollade på lite kläder inne på BikBok. Provade bland annat dessa svarta jeansshorts. Vart lite kluven, för jag tyckte att de var väldigt snygga på långt håll, men när jag tittade närmare så vart jag inte lika säker. Vad tycker ni? Är det snyggt med svarta jeansshorts eller ska det vara de där klassiska ljusblåa shortsen? Kanske är det roligare att variera sig med olika färger? Skriv gärna en kommentar :)







Svarta jeansshorts från BikBok, 149 kr

Bowling!

Hej på er! Idag var den sista skoldagen innan avslutningen imorron och vi var på bellevue och bowlade. Såklart så lyckades jag glömma kameran hemma, men jag han ta några halvtaskiga bilder med mobilen i alla fall. Bättre än ingenting. Vi spelade 5 stycken på våran bana; jag, Matilda och Camilla mot killarna Axel och Petter. I alla fall så lyckades tillslut Matilda vinna och jag och Axel kom på delad andra plats. Efter det kom Petter och sist Camilla. Summan av kademumman vart en rolig dag och jag lyckades få en strike! Yeah!



Bowlingbanan på Bellevue



Axel och Camilla sitter spända av förväntan, hihi



Petter körde i rännan, igen



Matilda gör ett tappert försök som slutade i en spärr



Jag och mina ursnygga bowlingskor

Bli medlem du oxå!

Nu har du möjlighet att få presentkort från gratisbio.se du oxå! I juni får alla medlemar, (gamla som nya) som utnyttjar sidans Unibet kampanj, ett presentkort på 300 kr i valfri butik. Bli medlem du oxå och du har möjlighet att få gratis prenumerationer, biobiljetter och presentkort helt gratis genom att bara besöka olika hemsidor, värva medlemar eller göra olika typer av erbjudanden.

Bli medlem genom mig och du får 75 poäng i välkomstpresent! klicka här!

Sätt in minst 150 kr och få ett presenkort på 300 kr samt 150 kr extra att spela för

Antingen eller?

Om du skulle välja...

1. Hågel eller pussar?
Både och! Absolut!
2. Morgonpigg eller morgontrött?
Morgonpigg antar jag eftersom jag har jour i stallet nästan varje helg
3. Högklackat eller lågskor?
Definitivt högklackat! Always!
4. Piercing i läppen eller i naveln?
Själv skulle jag föredra i naveln, men vissa passar med ring i läppen
5. Nybäddat eller obäddat?
Nybäddat är alltid bäst!
6. Strul eller förhållande?
Skulle aldrig strula med nån som jag inte var tillsammans med

7. Vit choklad eller mörk choklad?
Vit choklad tror jag, även fast mjölchoklad är favoriten
8. Kärlek eller vänskap?
Båda! Det är ingen som man kan klara sig utan
9. Frukost eller lunch?
Är inte så förtjust i frukost så jag säger lunch
10. Vinter eller sommar?
Båda är bra men just nu så är det sommar
11. Vatten eller oboy?
Oboy!
12. Bada eller sola?
Båda tror jag, men om jag får väla en; bada!
13. Läppstift eller läppglans?
lLäppstift är snyggast och kladdar inte lika mycket
14. Stockholm eller Göteborg?
Åhh va svårt, har bara vart i G-borg en gång, men jag säger Stockholm
15. McDonalds eller pizza?
McDonalds såklart! I'm lovin it!


Beslutsångest

Hej hej! imorgon är det äntligen skolavslutning! Guu va skönt det ska bli med 11 veckors sommarlov. Det har verkligen varit efterlängtat! Nu återstår bara vad man ska ha på sin imorron. Skulle inte bli så värst bra väder, men jag tänker (som vanligt) ha klänning på mig. Det är ju lite av en tradition på skolavslutningen, hihi. Jag har kollat igenom garderoben lite och hittad bland annat dessa klänningar.

Vilken klänning tycker ni jag ska ha på mig?

  

  

  

Nr 1   -   Mintgrön klänning från Gina Tricot

Nr 2   -   Grön klänning från Pimkie (Tyskland)

Nr 3   -   Cerise klänning från pimkie (Tyskland)

Nr 4   -   Lila klänning från H&M

Nr 5   -   Gul klänning från England

Nr 6   -   Svart/grå klänning från Gina Tricot


Den ihåliga baddräkten

Hej på er! Satt precis och kollade på lite olika badkläder och började fundera lite på den bikini-inspirerade baddräkten med öppen mage.
Allt fler affärer börjar nu sälja dessa baddräker och min fråga till er är då såklart; vad tycker ni om dessa baddräkter? Är de snygga? Eller är det snyggare med en vanlig baddräkt eller en vanlig bikini?



En baddräkt som jag provade inne på New Yorker för 199 kr
(Finns i fler färger och mönster)





Hårblekning

Japp! Ikväll är det dags igen. Tänkte bleka den mörka utväxten i håret så man blir fin till skolavslutningen på onsdag. Vill ju inte ha trå färger i håret på alla bilder, hihi. På tal om avslutning, så har jag inte fixat någon ny avslutningsklänning, så jag tänkte att jag skulle använde någon utav de lite finare klänningar som jag redan har. Frågan är bara vilken? Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder lite senare så får ni rösta vilken ni tycker är snyggast. *Beslutsångest* hihi...





Jag brukar använda mig av H&M:s slingmedel när jag färgar utväxten i håret.
Fungerar mycket bättre än vanlig blekning då det är lite tjockare konsestens och att man dessutom kan kleta ut medlet med en borste istället för med flaska.
Billigt är det oxå och det är ju alltid ett extra +

Slingmedel från H&M, 59 kr

Snygga klänningar

Hittade även lite andra snygga tunikor och klänningar inne på New Yorker som jag provade. Även fast det syns dåligt på bilderna så har de lite "speciella" ryggar. Bland annat så är de en snurrad boxerrygg, vilket jag tycker är assnyggt! Ger en härlig sommarkänsla... I alla fall, tycker ni jag ska köpa nån utav dem? Och i sånna fall, vilken?









Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Nya örhängen!

Hej på er! Var inne på H&M lite tidigare idag och hittade dessa ursnygga örhängen. Okej, det svarta paret har funnits i affärn ett bra tag nu, men de gröna örhängerna är sprojlans nya! Hittade dessutom ett armband, som skulle ha kunnat passa ihop med de gröna örhängerna, fast de var i en röd/rosa färg. Kanske kommer det in ett matchande armband i rätt färg lite senare, måntro? *Hoppas hoppas*




Gröna örhängen från H&M, 59 kr



Svarta örhängen från H&M, 29 kr

Partylinne

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra helg! Nu är det tyvärr måndag igen, men det gör inget för snart är det sommarlov! Wohoo vilken lycka! I alla fall så var jag nere på stan en sväng idag efter skolan och hittaede ett lite annorlunda, men snyggt partylinne på New Yorker. Vad tycker ni? Ska jag köpa det eller inte? Kommer inte exakt ihåg vad det kostade, men 149 kr kanske?





Inte de bästa bilderna, men bättre än ingenting alls :) hihi

Snart så...

Hej på er! Hoppas ni haft en trevlig lördag än så länge. Själv sitter jag inne på mitt rum och försöker skriva klart mitt tal som jag ska redovisa på måndag. Det sista jag gör för i år, så det är lite pirrigt och jag vill verkligen att det ska bli perfekt (som allt annat) hihi. Ämnet är i alla fall "Framtidens energikälla" som ska omfatta naturkunskap, samhällskunskap och såklart svenska eftersom det är ett retoriskt tal. Än så länge så har jag skrivit inledning och en del brödtext, men jag är inte helt säker på att det är tillräckligt bra. Tänkte därför fråga mina kära läsare va ni tycker om min inledning. Blir man inspirerad av att höra fortsättningen? Nått jag kan förbättra? Förlänga/förkorta? Ordet är ert!


Genom våra liv har vi alla drömmar. Drömmar som kan komma att påverka våra möjligheter att förändra den tillvaro som tidigare sågs som förutsägbar.


Vår dröm idag är att uppnå vår vision om ett samhälle där vi lever med hänsyn till de förutsättningar som naturen gett oss. Ett samhälle, där vi genom gemensamma beslut och internationellt samarbete, minska de utsläpp som idag hotar vår existens. Ett samhälle, där vi genom hållbar utveckling och politiskt ansvar överkommer de globala problem som tidigare hindrat oss i vår strävan efter en värld under förnyelsebar energi.


Idag är det vår dröm, vår förhoppning och vårt gemensamma mål om vår framtid. Men trots vår starka tro att uppfylla detta mål, så har verkligheten visat sig en annan...


To be continued... :) hihi


Du gamla, du fria...

Idag är det den 6.e juni och nationaldag. Tyvärr så firar vi ju inte nationaldagen så mycket här i Sverige, men på nått sätt så blir man lite extra glad när man ser flaggan hissad på flera olika ställen i Västerås, eller vad säger ni? Även fast man inte är patriot så måste man väl ändå säga att man är lyckligt lottad som bor i Sverige. Även fast Sverige har många briser så som alla andra länder, så har vi ett öppet samhälle med en välfungerande demokrati och välfärd, och det tycker jag är värt att fira!

Oj, nu vart det lite politik inblandat oxå, hihi. Men vad säger ni? Ska vi resa oss och sjunga? Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord. Du tysta, Du glädjerika sköna!


Blommigt


Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Nailpolish

Nya favoriter i sminkväskan i sommarens sötaste färger! Tack Matilda, du är bäst!





Pink fashion

Hej på er! Igår var jag på Hälla shopping och kollade på lite kläder och smycken inne på H&M. Hittade världens sötast rosa linne, ett armband, rosa nagellack och en brun kajal som jag köpte med mig hem. Kommer passa perfekt till mina jenasshorts! Eller vad säger ni?






Rosa spetslinne från H&M, 79 kr
Armband från H&M, 59 kr
Nagellack från Isadora, 69 kr
Kajal från Isadora, 79 kr

Världens bästa skoldag!

Hej på er! Idag är jag glad! Sååå glad! Inte bara för att det snart är sommarlov, utan oxå för att jag lyckas nå mina mål i de kurser som fortfarande inte är avslutade. Och förlåt mig så mycket, men jag måste få ett inlägg på mig att skryta lite :) hihi.

Igår satt jag nämligen och skrev läsförståelsen i tyska, som var den sista delen av årets nationella prov. Läste idag på mitt elevdokument att jag fått 1 poäng från MVG. Visst tänker ni, inte så kul kanske, men det roliga var att jag fått MVG på alla de andra tre delarna så jag kommer att få MVG i slutbetyg i tyska: 3! Wohoo för mig!

Dessutom så hade jag min sista redovisning i franska: 1 idag som var muntligt. Har sedan tidigare fått MVG på de skriftliga delarna, men bara VG på det muntliga, så jag trodde först att jag bara skulle få VG i slutbetyg, men icke! Jag fick MVG på den sista redovisningen och därmed oxå MVG i slutbetyg.

Inte nog med det så hade vi vår sista redovisning i historia: A idag om 70-talet. Vi hade jobbat i grupper och jag var ansvarig för de politiska händelserna. Jag har på de tidigare uppgifterna bara fått VG+ i historia, så den här redovisningen var avgörande för betyget. Och gissa vad? Vår grupp fick MVG! Hurra för oss Elin, Matilda och Deborah!

Hoppas det även gått bra för er andra i skolan nu när det snart är dags för lov! Själv har jag bara mitt tal i svenska, samhäll och natur kvar och sen på onsdag så sluta vi! Toppen eller vad säger ni?

Puss på er! Ni är bäst! <3

Bugrun

Hej på er! Imorron åker Jonas iväg till Mantorp på bilträff tillsammans med sina kompisar och blir borta hela helgen. Hade gärna följt med och kollat på alla vw bilar, men tyvärr var jag tvungen att jobba i helgen så det blir att stanna hemma. Tydligen var det rätt så fullt i Jonas golf oxå (hörde att det ryktades om att de skulle sova i bilen, haha) så det kanske inte gjorde nått att få stanna hemma och sova i en riktig säng. Hihi.

Hoppas att ni får en trevlig helg ni oxå!




Stöd WWF



För mer information om hur du kan hjälpa till, gå in på
www.wwf.com/se

Premiär!

Äntligen är det här! Spelet som alla längtat efter. Eller i alla fall några av oss. Jag pratar självklart om The Sims 3 som släpptes tidigare idag. Såklart var min syster Malin snabb att åka och köpa det i förmiddags och provspelade det för nån timme sen. Och resultatet; Bra förbättring och mer avancerade gubbar och prylar. Tyvärr lite tråkiga kläder och en aning ailien-aktiga karaktärer, men helt klart ett toppenspel!



Mjukis-Elin

Hej på er! Var nere på stan för nån dag sen och provade världens sötaste mjukisset med byxor, tröja och shorts. Hittade dessa på Bikbok för 199 kr / del. Jag gillar verkligen färgen som är lite aprikos/rosa. Lite annorlunda med andra ord. Och jag vet, ni som känner mig vet att nin inte lär få se detta så ofta så, enjoy the pictures!





Vill du ha presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Åhlens reklam

Hej på er! Är det bara jag som lagt märke till Åhlens ovanligt snygga reklamaffischer? Även fast inte kläderna så super snygga så skulle jag verkligen överväga att gå in och kolla på dem bara för affischernas skull. Eller vad tycker ni? Gillar ni dem eller inte?







Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Shoes by H&M


Show!

Världen är inte alltid som du tror!

Kom och kolla på årets show gjord av årskurs: 1 i estetisk verksamhet
på Kunskapsgymnasiet

Tisdag 2 Juni kl. 19.00 - 19.30



Pris: 20 kr / person


New babys!

Hej på er! I helgen har vart en riktigt shoppinghelg. Råkade titta in på skopunkten och hittade dessa fantastiska skor. Som ni säkert redan vet så har Skopunkten alltid två olika erbjudanden när man köper skor.

Köp två par skor och få 50 % på det billigaste paret

Köp tre par skor och få 100 % på det billigaste paret


Eftersom jag hittat två par skor som jag gillade så gjorde jag slag i saken och köpte båda två. Ena paret till halva priset. Det gillar vi, eller hur? Vad tycker ni? Snygga eller inte?




Svarta klackskor med remmar, 349 kr



Svarta klackskor, 299 kr

Vill du ha möjlighet att få presentkort på skor helt gratis?
Bli medlem här

Snygga toppar från New Yorker

Hej på er! Idag var jag iväg på en liten shoppingrunda nere på stan efter skolan. Proveade lite olika toppar på New Yorker. Tycker de har fått in mycke snygga saker nu. Ibland har de en tendens att inte ha nått snyggt alls, men årets sommarkollektion håller måttet, hihi. I alla fall så köpte jag ett rött linne med spetskant. Tänkte köpa nått annat linne oxå men jag vet inte riktigt vilket. Kan ni hjälpa mig vilket jag ska välja? Vore toppen!




Detta linne köpte jag för bara 89 kr





Svart linne med färgat tryck, 149 kr



Rosa randigt linne med katt och ankare, 129 kr



Beige linne med fjädrar, 129 kr



Svart linne med fjädrar, 129 kr

Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här

Navelsmycke

Hej på er! När jag var på marknaden så passade jag på att köpa en ny navelpiercing. Vad tycker ni? Var den fin? Tänkte att det kunde vara lite roligt med blandade färger nu till sommaren när man är brun om magen :) hihi



Piercing köpt på vårmarknaden, 100 kr

Nyheter från Gina



Vill du ha möjlighet att få presentkort på kläder helt gratis?
Bli medlem här


Marknad

Hej på er! Bättre sent än aldrig brukar det ju heta. I fredag var jag på vårmarknaden tillsammans med massa olika människor, däribland Mathilda, Jonas och Jonas. Vi gick runt bland stånden och åt langos och våfflor såklart. Hittade lite coola småprylar bland alla grejjer som jag tyckte var fina, fat jag köpte inte så mycket. Vi hade i alla fall tur med vädret som verkligen var på topp med strålande sol ända fram till kvällen. Bättre än så kan det inte bli. Hoppas att ni oxå hade en trevlig fredags kväll!



På marknaden bland alla karuseller och stånd



Karuseller



Mums va gott :)



Johan var oxå med



Och Jonas såklart!



Snygging Mathilda och Jonas



Munkståndet



Massa människor



Ännu mer människor



Berga, Jonas och Jonas



Adde, Sebbe, Anna och Berga



Coola killar

Efter marknaden åkte vi till stationen där vi kollade på lite bilar. Träffade bland annat min kompis Johan där med sin bil. Väldigt trevligt! Andra Johan kom oxå förbi och visade sin Saab.



Bilar vid stationen



Bilar vid stationen

Tack alla för en trevlig och lyckad kväll! :)

RSS 2.0