Bilder från dagens repetitioner

Hej på er! Som ni säkert redan vet så håller vi på med en show i estetisk verksamhet på skolan. Showen heter "Världen är inte alltid som du tror" och handlar om ett gäng ungdomar på en skola som ställs inför olika situationer och ställningstaganden. Temat på årets show är komedi blandat med allvar och på tisdag är det dags för de tre föreställningarna som ska hållas på skolan.

Just nu är vi alltså fullt upp i alla repetitioner med scener, kläder, dans och skådespeleri. Jag bad Axel och Matilda att ta lite bilder och det här är vad de upplevde under dagen. Enjoy!



Nisse spelar tönten "Jörgen" i showen



Grabbgänget och "Jörgen" i matsalen



Petter provade "Jörgens" glasögon
Passade ju perfekt!



Klara och Dinore iacktar föreställningen



Ljud- och ljuskillarna skötte sitt jobb



Båda två



Coola grabbgänget i showen



Jag fick spela skolans plugghäst "Anne", tänka sig vilket sammanträffande



Populäraste tjejen "Linda" och hennes kille "Johan"



Ljud- och ljuskillarna är taggade, not...



Men lite cool tycker han att han är ändå

Har du vägarna förbi? Kom och kolla på vår show på Kunskapsgymnasiet
Tisdag 2 Juni, runt 18.00 tiden (återkommer om exakt tid)


Vårmarknad

Hej på er! Nu är det dags igen för Västerås vårmarknad som hålla på rocklunda varje år. Marknaden hålls från fredag till söndag och självklar ska jag gå en sväng idag på premiärdagen. Tänkte gå tillsammans med Mathilda, Jonas och Jonas och några andra, så självklart hoppas vi på fint väder utan regn och rusk. Marknaden kommer att öppna klockan 15.00 så vi hade tänkt vara där vid 17-18 tiden så att de hunnit få upp alla stånd ordentligt.

Förra året var Mathilda och jag på marknaden och åt supergoda våfflor så vi har inplanerat att göra ett stopp vid våffelståndet i år igen. Få se om vi hittar nått annat spännande att köpa oxå... Självklart hänger kameran med så jag ska försöka ta lite bilder som kommer upp senare under dagen :)



Visst hänger ni på?

Tider för marknaden:
Fredag 29 maj 15.00 - 23.00
Lördag 30 maj 10.00 - 23.00
Söndag 31 maj 10.00 - 18.00

Bloggen växer

Hej på er! Hoppas att ni haft en rolig dag. Här i Västerås har det regnat större delen av dagen, vilket är lite småtråkigt. Hur har vädret varit på andra håll i Sverige? Regn eller solsken? Imorron har de lovat sol i alla fall, så vi får hoppas på att de har rätt. Jag satt just och kollade lite på statistiksidan på min blogg och ser att fler och fler läser min blogg. Förut var jag glad om jag hade omkring 10-12 stycken som kollat in på bloggen och nu har jag omkring 20 stycken varje dag. Verkligen jätte jätte kul! Jag har ju ändå inte haft bloggen så länge...

Jag försöker att hålla bloggen uppdaterad varje dag, men det är svårt ibland när man har mycket att göra eller internet som krånglar. Försöker oxå att variera vad jag skriver på bloggen. Lite tips, lite inspiration, bilder från min dag, roliga händelser och såklart lite allvar. Men jag känner ändå att det är någonting som saknas. Om jag skulle läsa en blogg så skulle jag vilja läsa om saker som kan hjälpa mig bli bättra på någonting eller nått som inspirerar mig till att bli bättre. Det kan vara mode, stil och skönhet. Eller som min syster, som läser fotobloggar för att bli en bättre fotograf. Men vad kan jag ge er? Det är frågan det, hihi...

Jag funderar på att börja göra lite nya saker som gör att min blogg inte är som "alla andras". Hade en idé, men är inte säker på att det skulle vara roligt att läsa om. Jag funderade just, eftersom jag antar att den största målgruppen som läser min blogg är studerande? Har jag rätt? Och då tänkte jag att jag kanske skulle kunna skriva om lite tips på olika saker, uppsatser eller diskusioner som kan hjälpa er i era skolarbeten. Saker som jag har lärt mig på min skola och som ni skulle kunna ha nytta av eller bara diskutera för sakens skull. Jag menar inte att jag kan saker bätte än någon annan, men jag tänkte att de skulle kunna vara roligt att dela med sig lite av mina kunskaper med andra och självklart kan jag lära mig massa saker av er.

Ni får gärna ge mig lite feedback på min bloggidé. Är det en bra idé eller en dålig idé? Kommer självklart skriva om de saker som jag gör nu oxå, men det vore roligt att få så många som möjligt intresserade av min blogg.

Ni får ha det så bra! Puss och kram på er!

Beach '09



Vill du ha möjlighet att få presentkort på H&M helt gratis?
Bli medlem här

Malins bilder

Hej på er! Jag måste bara få visa de fina bilderna som min syster Malin tog för några veckor sen ute i vår trädgård. Vi hade nämligen besök av en liten prickig kompis som gärna var modell. Hihi...













Gratisbio.se



Bli medlem på gratisbio redan idag och få presentkort på bl.a H&M och DinSko
Klicka här och få 75 poäng i välkomspresent!

15 dagar kvar...

Idag är det 15 dagar kvar till skolavslutningen den 10 juni. Guu va tiden går fort. Tyckte att det inte var så länge sen vi började och nu är det redan slut. Nästan. Hur som helst så är det bara 10 skoldagar kvar och jag har massor med saker att göra, men är tyvärr fortfarande sjuk. Suck va tråkigt. Men det ska i alla fall bli jätte skönt med lite sommarlov när alla kurser är avslutade och man bara kan ta det lugnt utan att oroa sig för allt man ska göra. (Ni vet ju hur jag är, hihi)

Men i alla fall, så har jag ingen avslutningsklänning än så länge. Jag vet, ett jätte problem, haha... Hittade en till söt klänning från Gina Tricot. Kanske något som skulle passa?


Jag vet, jag har precis lärt mig hur man sätter ihop kläder och text i ps och jag är stolt!


Inspiration


Favoritparfymer

Visst känns det en aning lyxigare att använda parfym från en pumpflaska? Här har ni mina favoritparfymer inför sommaren...




               ♥ Prada Intense Deluxe - ca 1400 kr
            ♥ Comme Une Évidence - ca 565 kr
              ♥
Britney Spears Curious - ca 600 kr
                        ♥ Britney Spears Curious Heart - ca 500 kr
                              ♥ Britney Spears In control Curious - ca 700 k
     ♥ Sugar Cosmetics - ca 250 kr
   ♥ Prada by Prada - ca 750 kr
              ♥ Armani Code Femme - ca 1069 kr


Vill du ha möjlighet att få presentkort på Kicks eller Åhlens helt gratis?
Bli medlem här

Halsband

Hej på er! Hittade precis en hemsida med jätteläckra smycken. Sidan heter Cocco och designar både halsband, armband, örhängen och klockor. Tyvärr är priserna lite för höga för min plånbok, men idén tyckte jag var lite påhittig. Eller vad säger ni?

Dessa bakelser kostar 249 kr / styck




www.cocoo.se

Ville

I helgen var jag och Malin ute i stallet och tog lite bilder på vår häst Ville. För er som inte vet, så är Ville (eller Vilectro som han egentligen heter) ett svenskt halvblod på 11 år. Vi har haft honom i lite mer än 5 år nu så man kan säga att han är som en familjemedlem. I alla fall så var det fint väder och vi hjälptes åt att ta lite bilder på honom. Mitt uppdrag var att se till att han inte år gräs eller flyttade på sig, mamma försökte göra så han höll öronen framåt genom att viffta med morötter och Malin tog såklart bliderna. Man kan säga att nästan hela familjen familjen var engagerad, haha.

Vi hade dessutom fått låna ett träns från glada hästen, mot att de skulle få nån bild att lägga på hemsidan. Verkligen jätte snällt! Dessutom fick vi låna ett extra swarovski-pannband som bara det kostade 1.000 kr.

Här har ni några utav bilderna som vi tog i alla fall.








(Bilder tagna av min syster, Malin)


Nyheter från Gina

Hej på er! Snart dags för skolavslutning och jag har inte köpt nån avslutnings dress än så länge. Kollade lite på Gina Tricos hemsida och hittade några snygga nyheter. Tror att jag ska gå in och kolla på lite klänningar nästa vecka när jag förhoppningsvis är frisk från min förkylning. Usch va tråkigt det är att sitta hemma. Men i alla fall. Har ni några tips på snygga avslutningsklänningar?

Vilken av dessa tycker ni är snyggast?




Skor från Topshop

Hej på er! Hittade dessa snyggingar på topshops hemsida. Är de inte helt underbara? Tycker de är lite söta och coola på samma gång. Det gillar vi, eller hur? Tyvärr kostar de 750 kr, men för de som har råd, köp köp! Hihi :)

Vill du ha möjlighet att få presentkort på skor helt gratis? Bli medlem här



www.topshop.com


New favorite

Åhh jag hittade precis den perfekta avslutningsklänningen! Visst, den är grå men guu så snygg! Har börjat gilla den lite längre modellen som går ända ner till marken, men nu när det är sommar kanske kan ska satsa på nått lite kortare, eller vad säger ni? Ska man ha långklänning på avslutningen eller en kortare sommarmodell?



Denna hittar ni på H&M för 498 kr

Klänningar från H&M

Som många av er redan vet så älskar jag klänningar. Både till vardags och till fest. Var precis inne och kollade lite på H&M:s hemsida och hittade massa snygga nyheter. Va tycker ni? Hiss eller diss?




klänningarna hittade du på www.hm.com/se


Time for ice cream

Jag bara älskar glass! Speciellt nu när det snart är sommarlov och man bara kan gå och slappa i solen. Mina favoriter är bland annat Magnumglassarna som funnits för jämna och som varje år kommer med nya smaker.
Vad tycker ni? Vilken är er favorit?




Kunde inte komma mer olägligt...

Åhh va jobbigt. Jag är sjuk. Började med att jag hade ont i halsen och nu ligger jag i sängen med huvudvärk, magont och 38,5 graders feber. Typiskt. Den här veckan är näst sista "plugg-veckan" i skolan och jag har som vanligt massa saker som måste göras. Imorron har vi en stor redovisning i svenska, samhäll och natur som jag ännu inte är helt klar med och imorse skulle jag egentligen ha haft redovisning i franska, men det missade jag ju oxå eftersom jag var hemma. Missade även träningen inför vårt arbete i estetisk verksamhet, men det är ju inte så mycket man kan göra åt. Bara hoppas på att man snart blir frisk igen.

Men nu ska jag krypa ner under täcket igen. Vi hörs lite senare. Kram på er!


Den nya enkronan

Hej på er! Kanske är det bara jag som är lite småknäpp, men jag vart lite farsinerad av de nya enkronorna. Såg en "på riktigt" för första gången idag när vi var och handlade och jag tyckte att de var väldigt snygga. På nått sett får man känslan av att de är värda så pass mycket mer än bara 1 krona. Motivet på ena sidan av kronan är desamma som tidigare, kungen. Men på andra sidan syns havsgränsen mellan Sverige och grannlandet Finland. Lite fint tyckte jag.

På kronan syns oxå texten:
Den underbara sagan om ett land på andra sidan havet



Visst, inlägget kan kännas lite meningslöst, men jag tyckte bara att enkronan var lite cool :)


Gratisbio.se

Hej på er! Någon som är sugen på ett besök i biomörkret? Eller kanske lite extra shopping? Tänkte väl det. Då är gratisbio.se sidan för dig!

Gratisbio.se är en gratissida, där man bara genom att värva vänner, kolla på lite olika hemsidor och göra olika erbjudanden samlar ihop poäng till biobiljetter, tidningsprenumerationer och presentkort på olika affärer. Bland dessa H&M, Vero Moda och Kicks.

Beroende på hur mycket poäng du samlar ihop, har du möjlighet att välja presentkort på 300 kr, 500 kr eller hela 700 kr

Hur samlar du då ihop dina poäng?
Genom att värva en ny medlem får du hela 200 poäng om hon/han blir aktiv (dvs samlat ihop minst 175 poäng) + ytterligare 5 poäng som en liten bonus. Du kan oxå samla poäng genom att göra olika erbjudanden, eller skriva om sidan på din blogg, som kan ge uppmot 1000 poäng!

Gör som många andra före dig har gjort! Gå med du oxå!
Genom att bli medlem genom mig för du hela 75 poäng som välkomstpresent!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=123330


 

New Moon

Hej! Snart är den påväg. Uppföljaren till succé filmen Twilight som nog smält alla unga tjejers hjärtan. Den nya filmen New Moon har premiär den 20 november och jag antar att alla nu väntar med spänning på fortsättningen till den fantastikska kärlekssagan. Ni som läst böckerna, vad tycker ni om uppföljaren?
Lika bra som ettan?

Jag har i alla fall planerat att sitta bänkad på bion samma dag som filmen släpps! Visst hänger ni med?



  

  


Modeinspiration

Inspiration från www.kotyr.se




Pirater utanför punkt

Hej på er! Jag kom precis på en rolig sak som jag glömt bort att berätta. I lördags när Jonas och jag var nere på stan råkade vi lägga märket till några människor som var utklädda till pirater alldeles utanför stora ingången till punkt gallerian. Lite senare upptäckte vi oxå den stora flaggan som en utav dem höll i, signerad "piratpartiet".

Som ni alla vet så slår piratpartiet självklart ett slag för nerladdning av film och musik och efter Ipred-lagens intåg har piratpartiet nu fått fler anhängare än tidigare, främst av dem ungdomar. 
Enligt resultatet av senaste sifoundersökningen väntas nu piratpartiet även komma med i valet till Europaparlamentet och på grund av detta är de nu på jakt efter fler väljare. Självklart.

Just som Jonas och jag gick förbi dem, kunde vi inte låta bli att lägga märket till att de delade ut saker till höger och vänster. Javisst säger ni, vilket parti skulle inte dela ut lappar med texten "rösta på oss" eller "vi är framtidens Sverige - din röst gör skillnad". Men piratpartiet har, precis som deras åsikter, ett nytänkande. Vad de delade ut var inte mycket mindre än.... fil.

Är inte det helt klockrent? Fil - som i fildelning!


  

Klassisk sommar-makeup

Grundlig bas: 
Börja med en brun utan sol-produkt i ansiktet och de kroppsdelar du kommer att visa. Samtliga bör ha samma bronziga nyans. Görs med fördel några timmar innan resten av makeupen läggs så att du kan matcha rätt foundationfärg.


Lystergivande yta:
Lägg en matt foundation i ansiktet innan du sveper ett solpuder över panna, kinder och näsrygg. Välj ett varmt aprikosfärgat rouge.


Förstärkande ögonskugga:
En guldfärgad ögonskugga förstärker bronzekänslan. Lägg dessutom en lite ljusare guldnyans mot näsroten från ögonlocket, så att det piggar upp ögat.


Eyelinertricket:
Den intensiva blicken med eyeliner innanför övre och undre fransraden får du att hålla med en kholpenna som inte är vattenlöslig. Varje gång du blinkar möts undre och övre fransraden, det blir så att säga svart mot svart och färgen sitter kvar.


      

    

Källa: Kicks sminktips 

Nytt badmode

Hej på er! Satt precis och kollade lite på nelly.com och såg att de fått in en hel del nya badkläder och några av de gamla favoriterna som varit slut under en längre tid. Skulle jätte gärna köpa en av dess godingar, men har tyvärr inte råd just nu. Men jag kan inte låta bli att säga att jag älskar dem och modellerna. Tänk om man själv såg ut sådär!

    

    

    

Pris runt 299 - 499 kr

Grattis älskling!

Hej på er! I måndags var det en spännande dag! Jonas hade nämligen både teoriprov och uppkörning med bilen. Och vet ni vad...? Han klarade båda två galant! Stort grattis eller vad säger man? Han hade verkligen sett fram emot sitt körkort så det var så roligt att han klarade båda delarna. Och så fick jag en ny chaufför på köpet, hihi...


Sommartider!

Nyheter och inspiration från www.hm.com/se








Jonas jeans

Hej hej! Idag har jag varit hemma hos Jonas nästan hela dagen. Fick skjuts av andra Jonas på förmiddan och sen har jag suttit och pluggat en hel del innan det var dags att åka in till stan igen, då Jonas skulle gå på en sista risk-kurs på körskolan innan uppkörningen imorgon. Spännande... I alla fall så tog jag och Malin lite bilder medans jag var hemma. Tänkte att jag skulle lägga upp de på bloggen lite senare när de är fixade.

Under dagen han jag oxå med att prova Jonas jeans som han köpte i Thailand. Lite stora var det och nästan dubbelt så långa som jag själv. Hahaha... Här kommer några bilder i alla fall. Vad tycks? Passar perfekt eller hur? Hihi....




Good Morning!

God morgon på er! Hoppas att ni haft en trevlig lördagskväll. Som jag skrev i tidigare inlägg så var jag på fest på hamre igår kväll, så nu har jag precis vaknat upp bredvid Jonas, Mathilda och Jonas, här hemma hos mig. Det är tur att man har en stor säng, hihi...

Vi hade tyvärr ingen frukost hemma så det vart att jag och Jonas cyklade till ica viksäng kl. 9 på morgon och köpte lite bröd och annat gott. Visst är vi duktiga? Här kommer i alla fall lite morgonbilder på en inte allt för pigg Elin. Hahaha...




Ica viksäng



Mums med frukost



Morgonfrilla och utan smink :) hihi

Bilder från kvällen...

Hej på er! Det vart en riktigt trevlig kväll hemma hos Sebbe med massa roliga människor. Vart att vi först grillade och lyssnade på blandad musik (ibland bra, ibland inte bra, hihi) och lite senare så vart det att vi badade i poolen - vissa av oss med kläderna på, haha. Kvällen slutade med att jag, Mathilda och Jonas och Jonas cyklade hem lite vingligt vid 01.00 tiden och sov hemma hos mig. Tack för en trevlig kväll, det måste vi göra om!

Här kommer i alla fall bilderna från kvällens partaj. Enjoy!



Vid Jonas älskade bil, på parkeringen till coop extra



Jonas och Mathilda



Jag utanför coop extra



Mathilda utanför coop extra



Hemma hos Sebbe (Jonathan, Sebbe, Jonas och Jonas på bilden)



Jag utanför huset



Jonathan, Jonas och Jonas



Grillning



Jag vill oxå ha pool!



Mathilda vid poolen



Adde, Jonathan, Mathilda, Oscar och Jonas på bilden



Jag på studsmattan



Sebbe i luften



Jonas visar sina skills



Jonathan är på topp!



Mathilda och jag



Nu börjar det gå villt till...



Plums



The boys

Fest!

Hej på er! Ikväll blir det födelsedagsfest hemma hos Sebbe, som går i Mathildas klass. Han ska tydligen ha ett stort hus med studsmatta och uppvärmd pool. Snacka om lyxigt? Vi hoppas självklart på fint väder och en lyckad kväll. Här har ni förresten kvällens party outfit. Klänning och skärp från Bikbok. Väska från New Yorker och armband från H&M.

Kram på er!


My favorite...

Jag säger bara en sak; jag är i himlen...



Kebabtallrik från Irsta

Norge 2010!

Tävlingen är avgjord och Norge står som segrare i årets Eurovision tävling. Stort grattis måste man ju ändå säga! Det segertippade bidraget "Fairytale" slog nytt rekord i tävlingen och avgjorde med den ena 12 efter den andra. Alexander Rybak förde tävlingen tillbaka till Skandinavien och Norge står därmed som värdland nästa år. Sverige slutade dessvärre på en 21:a plats, men vi tar nya tag till nästa år. Eller hur?




           

Eurovision Song Contest - Final

Nu är det dags, nu gäller det!
På med tv apparaterna, hela europa väntar - det är dags för final!



Sveriges bidrag - La voix (Rösten)

Snart final!

Hej på er! Eftersom jag inte haft något internet så har jag inte haft möjlighet att uppdatera er om årets Eurovision, men jag antar att ni alla redan vet om att Sverige gick vidare? Ja, självklart ni vet! Nu har man ju hört alla bidrag från alla länder och frågan som återstår är ju förstås; vad tyckte ni? Jag har hört blandade åsikter om både låtar och framträdanden. Bland annat har jag snappat upp; att morgonpasset i p3 tyckte att Eurovision Song Contest skulle byta namn till Eurovision Clown Contest, att Norges bidrag lätt kommer att vinna, att låten Tingeling skulle tävlat för Sverige, att Ukrainas sångare har snygga ben och att värdparet är allmänt dryga när det kommer till den fördömda knappen som ska visa resultatet av röstningen...

Men jag antar ändå att summan av kademumman blir att det är som det alltid har varit. Vissa älskar det, andra hatar det  samtidigt som alla är engagerade i tävlingen oavsett om man vill eller inte. Alla har alltid en åsikt - och det är bra!
Jag ser fram emot finalen nu på lördag. Heja Heja!

Finalister från semifinal nr: 1

Armenien  Armenien              
Sverige  Sverige                   
Turkiet  Turkiet                    
Island  Island                    
Finland  Finland                  
Malta  Malta                      
Israel  Israel                     
Rumänien  Rumänien            
Portugal  Portugal                
Bosnien och Hercegovina  Bosnien-Hercegovina 

Finalister från semifinal nr: 2

Kroatien  Kroation               
Norge  Norge
Danmark  Danmark
Azerbajdzjan  Azerbajdzjan
Grekland  Grekland
Litauen  Litauen
Albanien  Albanien
Estland  Estland
Moldavien  Moldavien
Ukraina  Ukraina

Klara finalister:

Frankrike  Frankrike
Storbritannien  Storbritannien
Spanien  Spanien
Tyskland  Tyskland
Ryssland  Ryssland

Nelly + Cosmo

Någon som sett erbjudandet som finns på nelly.com?
Just nu får du tre nummer gratis av tidningen Cosmopolitan när du beställer produkter och kläder från Nelly. En kombination som vi gillar, eller hur? Begränsat erbjudande, så skynda skynda.... :)




Jonas b-day!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år... Igår var det en stor dag! Jonas fyllde nämligen 18 år! Grattis grattis älskling! <3

Dagen började med sång och räksmörgås som Jonas mamma hade fixat. Därefter var det dags för den roligaste delen, paketöppningen. Eftersom han önskat sig en ny säng av sina föräldrar så vart det bara mitt paket som skulle öppnas. Mitt stora paket, hihi. (Jag och Malin hade nämligen hämtat en jätte kartong på Malins gamla praktikplats dagen innan och bärt med den hela vägen från stan, på bussen och hem.) Det tog med andra ord en stund att öppna det och väl inne hittade han... (trummvirvel) ...en kamera! 

Därefter var det dags för skolan för både Jonas och mig. Lite småtråkigt då man hellre hade velat stanna hemma och firat. På kvällen åt vi i alla fall god mat och fika som jag och Malin hade bakat. Nu väntar vi bara på uppkörningen. På måndag är det dags och visst håller vi alla tummar för att han ska bli godkänd? Hihi...

Jonas vart jätte glad för sin present. Tack för tipset Malin!




Jäkla internet...

Hej på er! Jag har, som jag tidigare berättat, haft problem med mitt internet. På nått konstigt sätt så får jag det inte att fungera, så det har varit en väldigt dålig uppdatering på bloggen för stunden, vilket är väldigt tråkigt. Jag ska försöka tömma hela datorn och börja om från start och se ifall det är nått virus eller liknande som spökar. Nu i helgen ska jag vara hemma hos Jonas så nu har jag internet i alla fall för stunden, så då kommer bloggen uppdateras med både lite gammalt och nytt. Har hänt så mycket nu de senaste dagarna, så jag kan knappt vänta med att få berätta allt för er. Men bara så ni vet så jobbar jag med mitt internet problem, så håll ut! Ni är bäst!


Snart dags för Eurovision...

Hej på er! Tänkte bara påminna er om att det snart är dags för årets Eurovision Song Contest i Moskva, Ryssland. Närmare bestämt på tisdag, då den första samifinalen äger rum och där Sverige är med och kämpar om en plats i den stora finalen som äger rum på lördag den 16 maj runt 20.00 tiden. Även fast jag inte vanligtvis brukar lyssna på den här sortens musik så tycker jag ändå att det är roligt att Europa gör något gemensamt som kan stärka samarbetet och gemenskapen mellan länderna. Även fast tävlingen inte är någon viktig del i sig och att Sverige ändå inte har någon större chans att vinna (A) så tycker jag ändå att det är roligt att titta på det. Dels för att höra låtar från andra språk, länder och kulturer som vi i Sverige kanske inte är vana vid och dels för att allt fler östeuropeiska och gamla konfliktländer har fått möjlighet att komma in i gruppen och känna en stigande vi-känsla.

Jag röstar för Eurovision! Klart ni tittar eller hur?


Session inspiration by H&M

Som ni kanske har märkt så vart fotograferingen med Malin inställd pgd av tid och väder. Jag hoppas att vitsipporna inte hunnit blomma ut innan vi får ett nytt tillfälle. Annars så får vi försöka komma på en ny idé. Som ni kanske redan vet så är jag ett big fan av HM kläder och jag gillar verkligen deras reklambilder som de brukar uppdatera sin hemsida med. Just de här bilderna tyckte jag var lite annorlunda och inspirerar en väldigt mycket att leka lite med slutartiden så att de blir så där "mystiska" som man vill ha dem... Här kommer i alla fall ett smakprov, för den som är intresserad :) Kram på er!









Bikini, skor och accessoarer hittar du på www.hm.com/se

Beachwear '09

Fler nyheter hittar du på: www.hm.com/se



  Rosa bikini           129 kr + 98 kr
  Halsband             98 kr
  Armband              49 kr + 59 kr
  Ljuslila bikini        129 kr + 98 kr
  Solglasögon        59 kr
  Aquablå bikini      129 kr + 98 kr
  Halsband             59 kr
  Rosa baddräkt     198 kr
  Mörklila bikini       129 kr + 98 kr
  Örhängen            29 kr
  Randig bikini        79 kr + 79 kr


2 in 1?

Hej på er! Var ute och kollade lite på nelly.com och hittade denna supersöta kjol/klänning. Det är nämligen en topp och en kjol som sitter ihop med varandra. Kjolen tyckte jag var supersnygg och överdelen lika så, men den kanske blir lite tråkig om man inte kan variera den med andra överdelar som man har i garderoben? Eller vad säger ni? Snyggast tillsammans eller roligare var för sig?



Kalas firande och garage meckning

Hej på er! Nu är det söndag igen och snart slut på helgen. Typiskt... Att det alltid ska gå så fort när man har roligt... Nu till veckan har vi flera nationella prov, bland annat i matte och moderna språk, med början redan imorron. Så just nu så sitter jag här bredvid Jonas garage och lyssnar på Enjoy (en tysk radiokanal) i ett tappert försök att öva upp min hörförståelse tills imorron. Annars i helgen har jag mest varit ute hos Jonas och hållt honom sällskap medans han meckar med sina laksaker. Jag har oxå hunnit vara med på lite kalas hos Jonas kusin som fyllde 33. Roligt roligt!

Hoppas att ni oxå haft en bra helg! Hörs lite senare! Kram på er!



Jonas bil



Jonas enduro cross



Jonas moppe som är tillsalu


 


Ni har väl inte missat...

Hej på er! Ni har väl inte missat det nya programmet STYLISTA som har premiär den 17 maj på TV3? Äntlligen en ny amerikansk realityserie i stil med topmodel och project runway som vi alla älskar! I detta program kommer deltagarna att utsättas för olika uppdrag precis som i tidigare serier, men istället för att vinna ett jobb som model eller modedesigner kommer vinnaren att få ett jobb på den amerikanska tidningen Elle och en lägenhet på Manhattan. Programmet kommer att ledas av den förre detta supermodellen Tyra Banks och tidningens moderedaktör Anne Slowey.

Under de 9 avsnitten kommer deltagarna att visa om de har vad som krävs i branschen och leva upp till tidningens rykte inom mode och skönhet. På vägen mot drömjobbet kommer de inte bara behöva visa att de har stil, utan att de oxå kan skapa stil. En efter en kommer de att få lämna programmet tills bara en riktig stylista återstår...



Klart ni tittar, eller hur?

God natt på er!

Nu ska jag gå och sova i alla fall. Det har varit en lång dag idag och imorgon så ska vi ha nationella prov i engelskan direkt på morgonen. Usch jag vill inte, men tyvärr så måste man. Hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag! Vi ses imorgon! Puss på er och sov så gott!



Bärbara datorer gillar vi, eller hur?

Dagens outfit

Här kommer några bilder på dagens outfit. Vad tycker ni? Snyggt elle inte? Skriv gärna en kommentar! Puss på er!









Svart linne - Gina tricot
Jeansshorts - Bikbok
Min kära plånbok - Gran canaria
Blommorna i håret - H&M
Marinblåa pumps - Dinsko


Köpa?

Hej på er! Idag var jag på stan en sväng med Mathilda. Vi hade jätte trevligt och gick runt i affärer, solade solarium och åt på McDonalds (ja, jag säger inte donken) haha... Hur som helst så hamnade vi i alla fall inne på New Yorker där jag hittade en brun skinnjacka på rean. Hade lite svårt att bestämma mig för om jag skulle köpa den eller inte, så nu vänder jag mig till er, mina trogna och modemedvetna läsare! Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa?




Jacka av brun skinnimitation, New Yorker 319 kr (ord. pris 598 kr)

Nytt linne!

Hej på er! Här kommer några bilder mitt nyinköpta linne som jag lovade er. Visst är det fint? Det var även väldigt billigt och det gillar vi ju, eller hur? Det kommer säkert passa perfekt till ett par jeansshorts, en brun bränna och ett par snygga sommarbrillor. Åhh ge mig sommar nu!





Linne med tryck, New Yorker 89 kr
(finns i färgerna vit, gul och orange)

Shoppingrunda!

Hej bloggen! I måndags var jag nere på stan och kollade på lite skor och kläder. Var först och kollade på New Yorker och hittade några jätte söta sommarlinnen i olika färger. Jag köpte ett vitt linne med tryck på. Kommer säkert bli jätte snyggt i sommar. Billigt var det oxå och det är ju toppen! Lägger upp en bild i nästa inlägg så får ni se hur det ser ut. Jag gick även förbi på Dinsko och kollade runt lite på både högklackade skor och vanliga lågskor. Där träffade jag även Matilda som oxå provade lite olika skor och som tillslut köpte ett par bruna gladiatorsandaler. Även jag köpte ett par nya skor. Eftersom jag inte har några "vanliga" skor så vart det att jag köpte ett par vita textilskor. Kan ni tänka er? Mig i ett par platta skor utan klack? Hahaha... I alla fall så träffade jag Jonas lite senare som gick och provade lite olika kepsar på Stadium. Han hittade en jättesnygg svart keps som passade perfekt. Summan av kademumman blev i alla fall en toppendag på stan! Hoppas att ni haft en bra start på veckan! Tjing!



Rosa linne med vill-ha-känsla, New Yorker 169 kr



Mörk rosa linne med vill-ha-känsla, New Yorker 99 kr



Mintgrönt linne med vill-ha-känsla, New Yorker 89 kr



Skoprovning inne på Dinsko
Jag till vänster; provar ett par svarta högklackade skor för 399 kr
Matilda till höger; provar ett par svarta gladiatorskor för 349 kr



Matilda shoppar loss!



Mina nya vita dojjor från Dinsko, endast 199 kr

Nya navelpiercingar!

Hej på er! Jag har ju glömt bort att visa bild på mina nya navelpiercingar som jag köpte förra veckan. Det vart en silvrig med lila stenar och en i mässing med en ros som hängsmycke. Visst är de fina? Tänkte att det kunde vara lite kul att utöka förrådet med navelsmycken och eftersom jag har många guldsmycken så tänkte jag att det kunde vara snyggt med en matchande piercing, eller vad säger ni? Även Mathilda köpte ett par snygga piercingar som liknade en trollslända och en giraff. Kolla gärna in bilden på hennes bilddagbok om ni är nyfikna:

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0




Mina nya piercingar, silver och mässing - köpta på Ur&penn 79 kr / styck




Några av mina gamla piercingar

Gucci + Elin = sant!

Åhh vad jag älskar min nya plånbok! Den här underbara skönheten fick jag köpa av den underbara Mathilda som var borta på Gran Canaria i två veckor för inte så länge sen. Eftersom hon hade köpt två plånböcker fick jag köpa den ena av dem. Tack Mathilda, du är helt klart bäst!

vad säger ni? Min nya Gucci plånbok = underbar!






Dålig uppdatering

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Mitt internet vill tyvärr inte fungera på min dator, så nu har jag haft turen att få låna Malins dator en liten stund, vilket betyder att det kommer att komma en hel drös med blogginlägg från de gångna dagarna. Hihi. Jag ska försöka fixa mitt internet så snabbt som möjligt, men om jag inte skrivit några inlägg, så vet ni ju i alla fall orsaken. Hoppas att allt är bra med er i alla fall!

Kram på er! Ni är toppen! Puss

Min helg

Hej på er! Jag har tyvärr inte haft möjlighet att uppdatera bloggen på några dagar, då mitt internet inte vill fungera. Nu är det igång igen, men på en väldigt seg nivå så det tar ett tag att ladda inläggen. Men i alla fall. Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Det har i alla fall jag haft.

Jag har varit hemma hos Jonas från fredag till söndag och varit sällskap medans han jobbat med sin cross, sin moppe och sin bil. En hel del garage arbete med andra ord. Men det har varit kul, man lär sig alltid något nytt. På söndagen fick vi även sällskap i trädgården av tre andra nyfikna varelser. Nämligen en älgfamilj. En mamma och två fjolårs kalvar. I ett försök till att få bort älgarna från uppfarten till huset vart Jonas jagad av mamma älg. Haha va roligt... Söta var de i alla fall. Eller vad tycker ni?






Senare på kvällen tog Jonas och hans pappa fram luftgevären som de började leka med för fullt. Eftersom jag själv är blind (även i ett gevärssikte) vart det mitt uppdrag att springa och sätta upp alla ölburkar i skogen som de försökte träffa. Jonas vann överlägset! Och visst måste ni hålla med om att det är något speciellt med killar och vapen? Eller är det bara jag som blir lite knäsvag? Hihi...




Sommarskor

Hej på er! Idag hittade jag en ny sida på internet som säljer underbart snygga skor i alla olika prisklasser. Jag som är en skofantast föll direkt för sidan då de har ett stort utbud av högklackade pumpa och stövlar. Underbart! Tänkte ifall nån var sugen på att införskaffa ett par nya sommarskor, så är det bara att trycka på länken så kommer du till sida.

www.have2have.se    

  

Bilder från valborg

Hej bloggen! Nu är jag tillbaka igen. Torsdagens valborgsfest vart verkligen lyckad även fast det blåste en hel del och det vart lite problem med grillningen, men vad gör det? Fint väder hade vi ju i alla fall. Det vart lite ändrade planer under kvällen. Kl 18.30 började vi grilla vid framnäs, vilket var mycket trevligt! Efter det tog vi bussen ner till stan och sedan vidare till djäkneberget, då det tydligen inte var så mycket folk på lögarängen. Där uppe vart det lite fest, innen vi splittrades och gick åt lite olika håll. Tror jag och Jonas var hemma vid 2 tiden, men jag är inte helt säker. Hoppas att ni oxå hade en lika trevlig valborgshelg som jag. Jag var duktig och tog lite bilder under kvällen, men de som vi tog vi djäkneberget vart så mörka, så de från grillningen får duga. Enjoy!



Bryggan vid framnäsbadet



Snyggingarna Mathilda och hennes Jonas



The boys, Adde, Berga och Sebbe



De andra snyggingarna Matilda och Axel



Mathilda



Min underbara snygging Jonas <3



Puss, otur att Jonas förstör bilden med sitt glas



Jonas börjar blir lite rolig



Mathilda i hatt



Grillningen är i full gång, inget bränt än då länge...



Jonas igen
 

RSS 2.0