Löshår - ja eller nej?

Vem har inte drömt om ett svepande och glänsande långt hår som svallar i vinden och som drar till sig allas blickar? Eller ett hår, tjockt nog att skapa den där perfekta volymen som du bara kunnat drömma om. Du också? Då är vi två.


Fördelarna med att använda sig av löshår eller hårförlängning är många. Bland dessa att man kan skapa just de hår som man själv önskar. Antingen göra det tjockare och fylligare, eller bara göra det längre och mer synligt. De olika metoderna som finna för att använda sig av löshår är bland annat clips som sätts in på morgonen och som tas ut på kvällen. En behaglig metod som man kan göra hemma, men som kräver lite pyssel och tålamod. Priset på clips ligger runt 300 - 800 beroende på om man väljer riktigt hår eller syntet.


En annan metod som finns är att limma eller sy in så kallade träns i håret. En metod som man kan göra hemma, men som också görs hos frisören. Löshåret sitter då i hela tiden, vilket gör att det slits en del genom att man exempelvis sover och duschar med det. Mer rätt användning kan håret hålla upp mot 2 - 3 månader innan man måste sätta om det på nytt. Kostnad för att göra det själv ligger då runt 900 kr.


Så vad väntar vi på? Än så länge har jag inte riktigt bestämt mig för om man ska prova på att förlänga håret eller inte. På samma sätt som man vill sticka ut med längre och fylligare hår, så vill man inte ses som en av alla de som faktiskt använder sig av just löshår. Att trenden för ett längre hår har spridit sig är ingen nyhet och man måste därför själv bestämma vad som anses vara snyggast. På samma sätt som många kanske använder sig av löshår och att man inte vill se ut som kanske alla andra, så kan vi nog alla konstatera att ingen kommer att vara den andra lik, just för att vi alla är unika - på vårt egna sätt.



Kommentarer
Postat av: Jenny

jag tycker att ditt hår på profilbilden är riktigt fint! :)

2009-07-01 @ 09:47:47
URL: http://pennypie.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker lite både och :) visst det är fint med långt hår, men kanske inte lika roligt om man inte kan säga att det är ens eget :) hihi



Fin blogg du har! :)

2009-07-01 @ 12:05:45
Postat av: Lisa

Jag tycker du har fint hår :) mitt däremot skulle behöva lite förlängning :) hihi

2009-07-01 @ 12:06:30
Postat av: Hannah

Alltid värt att testa :)

2009-07-01 @ 12:06:54
Postat av: ALICE

Bra inlägg :) Undrade just vilken metod man kanske ska använda sig av :) Kram

2009-07-02 @ 15:05:55
Postat av: s

jag är också lite sugen på löshår men undrar om det sliter mycket på håret om man använder sig av clips? är det svårt att sätta i, klarar man det själv??

2009-07-04 @ 18:34:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0