090829

Hej hej bloggen! Nu har jag precis kommit hem från stan. har gått omkring och spanat efter en bra träningsväska men inte riktigt hittat någon som passar. Någon som har något bra shoppingtips för just stora och hyfsat billiga väskor? nåja, i alla fall så bad jag Malin ta kort på min, enligt mig, ganska enkla outfit. Tröjan kommer från Gina tricot, Jeansen från BikBok och skorna från Dinsko. Mitt snygga armband som jag fick av Jonas kommer från H&M.




Närbild på armbandet


Höst inspiration

Hej bloggen! Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge. Jag satte mig precis vid datorn och kollade runt lite på olika sidor och hittade dessa vackra reklambilder från H&M. Tyckte man vart lite inspirerad av att förnya garderoben till den kommande höstsäsongen. Vad tycker ni?






Äntligen helg

God morgon bloggen! Äntligen är det helg och det ska bli sååå underbart att få vara ledig från både skolan och från stalljourerna. Men va ska man tänkas hitta på istället? Det var så länge sen jag hade en ledig helg att jag knappt kommer ihåg hur det är att inte ha någonting speciellt alls att göra. Nåja, ikväll ska jag träffa Mathilda i alla fall och hitta på någonting riktigt roligt. Någon som har något bra förslag på en lyckad tjejkväll?

Just ja. Här om dagen så gjorde jag ett riktigt fynd nere på stan som jag passade på att köpa med mig hem. Skriver ett inlägg lite senare och berättar med. Tills dess, tjingeling!

Dagens

Hej bloggen! Nu ska jag strax iväg på utvecklingssamtal i skolan med mamma och pappa. Tänkte bara visa dagens outfit lite snabbt innan jag kilar iväg. Hoppas att ni får en riktigt bra dag allihopa! Ska tydligen bli fint väder så ni får passa på att göra nåt riktigt roligt i solen. Vi hörs lite senare. Kram på er!







Vitt linne - Gina Tricot
Rosa kofta - Gina Tricot
Svarta strumpbyxor - Lindex
Bruna stövlar - Skopunkten
Bälte - H&M


Skolstart och ruskväder

Jaha, då var den första skoldagen avklarad. Känns riktigt bra att vara tillbaka i skolan igen, även fast det var helt okej att ha sommarlov oxå förståss. Tyvärr så slog det till och blev ett sju jäklarns regn- och rustväder så man vart tvungen att sätta på sig alla regnkläder man hade. Väl i skolan gick vi bara igenom det nya schemat, fikade och hade klasskamp som våran klass vann för allra första gången. Yaay! När jag kom hem så tog jag några bilder på dagens look. Tyvärr med blött och platt hår, men det fick duga, hihi.





Mörkblå jeans - H&M
Svart tröja - Gina Tricot
Stickad kofta - ONLY
Svarta boots - Skopunkten
Armband - H&M


J'adore...



Paketinslagning

Bara för att jag är bäst på att slå in paket, haha. Man kan inte alls gissa vad som döljer sig bakom pappret. Visst blev det fint?





090824

Hej på er! Nu ska jag kila ner på stan och fixa en lite present till en kompis. Tog lite bilder för en stund sen på min look från today och här är den. Hoppas ni gillar den lika mycker som jag, hihi. Linnet och den stickad koftan kommer från Gina Tricot, tightsen från lindex och bältet från BikBok. Skorna har jag köpt i tyskland förra sommaren. Puss!







Äntligen!

Efter lite trix och fix i verkstaden fick Jonas ordning på pappas gamla hoj! Nu är det bara ut och övningsköra innan körkortet är fixat! Och ja, jag vet. Men vissa får faktiskt åka motorcykel i trädgården, hihi.



Dagens goda gärning

Tänka sig, alldeles nyss när jag kom hem från Jonas gick jag ut och hämtade posten och såg att en kanin sprang runt ute vid stora vägen. Först trodde jag såklart att det var en utav mina kaniner som hade rymt, men när jag tittade närmare så såg jag att den var alldeles för stor och tjock för att vara en utav mina. Efter ett tag när jag kom i kapp den så var den så trött att den hade lagt sig mitt på vägen och det var ganska enkelt att fånga in den. Just då var den ganska nära de nybyggda villorna och kaninägare som jag är, så tänkte jag först att den inte borde vara så långt hemmifrån. Efter ett antal dörrknackningar med kaninen i famnen hittade jag ägaren och kaninen fick äntligen komma hem igen. Dagens goda gärning avklarad? Hihi... 

Nya dansskor!

Hej bloggen! Då det var 50 % på allt i shoppen igår på dansverkstan så passade jag på att köpa ett par nya dansskor till streetklassen. Ja, jag vet. Ingen som känner mig skulle någonsin tro att jag skulle sätta ett par sånna skor på mina fötter, men bara lugna. Jag ska bara ha dem å dans i och inget annat. Dessutom så måste man ju passa in och vara lite snygg när man lär sig nya, heta moves, haha.








Öppet hus

Som sagt, igår var det öppet hus på dansverkstan i västerås och jag och Mathilda var såklart där och provade på lite olika danser. Till en början var det inte så mycket folk och man fick lätt plats att göra alla steg, men efter ett tag började det fyllas på och slutade med att man fick dela upp sig i tre grupper för att inte slå till varandra eller dunsa in i väggarna. Men, både Mathilda och jag tyckte att det var en rolig dag och även fast Mathilda var tvungen att gå lite tidigare till ett möte så överlevde jag oxå ensam utan problem, hihi.

Som lovat skulle jag ranka alla danser som vi provade på och mina absoluta favoriter var som väntat commercial, street, lyrical och showjazz.

-Just commercial dansen var väldigt egen av sig och man fick välja sina olika sätt att visa upp dansen. Läraren var rolig och lite smått crazy som behövs för att man ska våga släppa loss och ha kul. Absolut värd att testa!

-Street, ja det är väl lite av en klassiker, men ändå väldigt rolig. Även fast jag i vanliga fall inte brukar lyssna på just hiphop eller ens tycka om stilen, så hade dansen just det som man vill ha när man dansar. Tufft, fullt ös och massa attityd!

-Lyrical är kanske inte så vanlig men kan beskrivas som en blandning mellan balett och jazz. Den delen som vi fick prova på hade inte så mycket fart, men ändå mycket teknik och balans. Kul!

-Showjazzen var den sista dansen som jag provade på och som visade sig vara jätte kul. Jämfört med street så var showjazzen väldigt tjejig med attityd och glada leenden. Riktigt rock on girl!

De andra danserna som vi provade på var bland annat old school, disco, raggaeton, rnb och house som oxå var roliga, men kanskse lite för tekniska för oss nybörjare, haha. Men som sagt, alla är vi ju olika och alla gillar vi olika saker, men dessa fyra överst var helt klart mina favoriter!

Här är lite bilder från dagen. Alla bilder kommer från dansverkstans hemsida och är tagna av Lennart Andersson. Kram!








Mot danskarriären

Hej bloggen! Hoppas att ni haft en bra dag än så länge. För mig bär det snart av ner till dansverkstan på stan för att prova på lite olika danser som man kanske ska börja på i höst. Det värsta är bara att det finns så himla mycket roligt att välja mellan, men hittills lutar det lite extra mot street och commercial. Som tur är så har jag Mathilda med mig som stöd så jag slipper vara ensam och välja och känna mig fånig framför speglarna, då man inte lär se så proffsig ut de första lektionerna, hihi. Jag återkommer lite senare med en update om vilken dans jag skulle rekommendera er att börja på. Men nu måste jag kila. Vi hörs! Puss på er!


Dagens





Tunika - H&M
Bälte - Gina Tricot
Skor - Skopunkten
Armband och halsband - H&M


Billigt sätt att få volym i håret?

Förra året var jag tipsad av min frisör att använda OSIS+ Dust It för att få till den där extra volymen i håret som man annars saknar om man har platt och tungt hår som jag. Genom att massera in lite Dust It puder kring hårrötterna blir håret lite mattare och håller formen längre än om man bara tupperar och sprayar det. I vanliga fall så brukar jag inte tro att sånna "mirakel produkter" fungerar, men Dust It har verkligen varit allt det som alla påstår och jag har använt det varje dag efter att jag vart tipsad om den. Problemet är bara att en liten burk kostar 169 kr och om man använder det så ofta som jag gör, så blir det i längden ganska dyrt varje månad.

Som tur är så vart jag nyss tipsad om ett sätt att få till volymen lite billigare. I det nya numret av cosmopolitan stod det att man kunde byta ut pudret mot vanligt bakpulver och när jag själv provade så vart jag överraskad hur bra det blev. Så mitt tips till er är att prova dutta i lite bakpulver i frisyren nästa gång ni vill ha lite extra fluff, hihi.


Mina nya must-have

Jag måste erkänna att jag älskar hösten. I alla fall det nya höstmodet som droppar in i var och varannan affär just nu. Mitt nyfunna must-have-plagg är jeans med bitar av skinnimitation i olika modeller och kombinationer. När jag var i stockholm tidigare i veckan så hittade jag ett par ursnygga inne på Gina Tricot som jag kände att jag så gärna ville ha. Det tråkiga är bara att jag inte passar i dom. Eller passar och passar, jag känner att jag kanske har lite för mycket former kring höfterna. Kanske kan köpa ett par och spara tills man krymt lite i storlek?

I alla fall, dessa läckerbitar kommer från BikBok. Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Kläderna från Stockholm

Nu är jag äntligen klar med alla bilder på kläderna som jag köpte i stockholm igår. Tänkte att det kanske var lite roligare att se kläderna på än bara liggandes på en säng, så varsågoda. Hoppas jag har lyckats inspirera er en smula i alla fall. Puss!










































Just ja...

Jag har ju helt glömt bort att visa mina nya skor som jag köpte tidigare i veckan här hemma i västerås. Tänkte att jag behövde införskaffa några nya höstfavoriter och här har ni dom. Fler bilder kommer lite senare, men här har ni i alla fall en snabbtitt för er som är lite nyfikna, hihi.



Svarta Boots från Skopunkten; 399 kr
Svarta Stövlar från Skopunkten; 599 kr
Bruna Stövlar från Skopunkten; 399 kr

Ja, som sagt. Om man köper tre par skor på Skopunkten så får man ett par gratis. Bättre än så kan det inte bli!

Tripp till stockholm

Hej bloggen! Igår hade jag faktiskt riktigt roligt. Jag och Jonas bestämde oss för att åka iväg till stockholm en sväng för att shoppa och jag hittade faktiskt massa fina saker som jag tyckte kunde följa med mig hem. Som sagt, tröstshopping funkar alltid, hihi. I alla fall så åkte vi dit tidigt på förmiddagen och kom hem vid åtta tiden på kvällen. Jag han därför inte uppdatera bloggen någonting igår som jag kanske hoppats, men jag tänkte att jag kunde visa lite saker som jag köpte nu i nästa inlägg istället. Hoppas ni oxå har haft en bra vecka. Och idag är det fredag och snart helg. Yeey!

Vart några bilder i alla fall på dagens outfit innan vi åkte ner till stationen. Linne är köpt på rean på H&M. Shortsen kommer från River Island i England och skorna är ni väl bekanta med vid det här laget.  




090819

Jag kommer tillbaka, sakta men säkert! Här kommer lite bilder på dagens outfit som vart lite mys-pys-inspirerad. Hoppas ni gillar det. Puss på er!





Tunika från ellos.se
Leggings från Gina Tricot
Strumpor från H&M
Smycken från blandade affärer


Tack!



Livet är för kort för att vara ledsen och nu är det dags att bli glad igen!

Tack alla ni underbara som funnits här och stöttat mig under den senaste tiden. Det har betytt så otroligt mycket för mig och jag kan inte vara annat än tacksam! Puss på er!

Bilder från den 10 augusti

Här är några bilder av olycksplatsen och bilen som vi tog dagen efter olyckan.



















Som tidigare sagt, vi har haft änglavakt
förhoppningsvis blir Jonas bättre snart

Bilder från den 9 augusti

Här är lite bilder från dagen innan olyckan när Mathilda och jag var i salbohed och badade och kollade på när Jonas och Jonas körde cross för första gången i sandgropen. Bilder från olyckan kommer i ett senare inlägg. På de här bilderna är vi i alla fall glada och har roligt och jag hoppas vi får uppleva det snart igen.



Framme i salbohed



Jonas och Jonas plockar ur crossarna



Jonas och Jonas



Mathilda



Jonas byter om till crosskläder



Andra Jonas likaså



Dags för start





Jonas och hans gula Husaberg



Jonas i sandgropen



Min Jonas och hans KTM



Jonas



Min Jonas



Jonas stylar



Min Jonas



Jonas





Efter ett tag gick Mathilda och jag och badade



Badgropen bredvid sandhögarna



Jag



Mathilda



Efter ett tag kom killarna tillbaka



Jag provsatt Jonas KTM



Sen fick Jonas ta över igen



Mathilda och Jonas



En glad Jonas



Den sista bilden på Jonas och Jonas
hoppas ni har chans att åka snart igen

Dags för nya tag

Idag skiner solen och det gör mig glad. Samtidigt så är det lika kallt ute som en tidig höstmorgon och det får mig att inse att sommaren tyvärr är slut för den här gången. Nu vankas jackor, vantar och halsdukar igen och skolan börjar om knappt en vecka och när det sker blir allt som vanligt igen. Eller rättare sagt, dagarna blir som vanligt igen.

Även fast jag för tillfället känner mig ganska bra så dyker bilder från olyckan ständigt upp i mitt huvud, men jag antar att det är en del av kroppens egna bearbetningsprocess. Just nu känns det som om man kommit till en punkt då man nästintill tvingas att bli som vanligt igen. Snart börjar skolan och då gäller det att sattsa igen och se till att allt det som man kämpade för förra året inte blir bortkastat. Men samtidigt, den här kalla augustimorgonen, knappt en vecka kvar innan allt sätter igång, så känns det som om jag inte har någon motivation alls att börja plugga igen.

Men även fast det känns lite tungt nu ibörjan, så kan jag känna att det är dags att rycka upp sig och gå vidare från allt som vi har gått igenom. Idag opereras Jonas i uppsala och vi håller alla tummar vi kan för att allt går som det ska. Efter det kan han så fort som möjligt få komma hem igen och börja sin läkarperiod innan allt blir som vanligt igen.

För att ni som läser min blogg lättare ska förstå varför jag har så svårt att komma tillbaka till mitt vanliga jag, tänkte jag lägga upp lite bilder i nästa inlägg. Både från dagen då vi för sista gången innan olyckan var glada och hade roligt och de bilder som vi tog dagen efter allt blev som det blev.

Jag hoppas ni förstår och att ni håller ut i väntan på att bloggen blir som vanligt igen. Kram på er!


Lycka?

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte om någon lyssnar, men jag ger det ett försök. Nu har snart en vecka gått. En vecka, som i vanliga fall kan tyckas gå så fort, men som nu känns som en hel evighet. Ibland är det jobbigt att uthärda allting. Allting som ständigt rör sig i ens huvud och som ständigt gör sig påmint. Om natten kommer drömmarna, om dagen kommer sorgen. Alla hemska känslor har övertagit det som tidigare var en glad flicka. En glad Elin. Den Elin som jag en gång var men som nu är borta. Snart kommer jag inte ens ihåg hur det är att vara lycklig. Att ha mål, hopp och drömmar om att man en dag ska uppfylla allt det som man tidigare kämpat för. Snart har jag glömt bort hur det egentligen är att kämpa.

För en vecka sen var jag glad och jag hade allt i livet som jag någonsin önskade mig, även fast jag inte alltid visste om det eller uppskattade de människor som man tog förgivet alltid skulle finnas där. I vanliga fall ser man bara vägen som ska ta en till lycka och framgång. Att jobba hårt i skolan, få ett bra jobb, käna pengar och "leva livet", men precis som vår bil har jag nu kört i diket utan förmågan och styrkan att ta mig upp.

Gång på gång ställer jag mig frågan om vad som egentligen är viktigt här i livet och svaret är alltid desamma, kärlek. Lycka är inte att ha allt man önskar sig, utan att ha de som står en närmast. En familj. En vän. Ett liv.

Trots all sorg som ständigt finns i hjärtat, ska jag kanske känna mig lyckligt lottad att få känna sorg. Och kanske, inom en snar framtid kan all sorg göra mig stark nog att återigen få känna lycka. Kanske är det snart dags att ta sig upp ur diket och leva vidare de liv som tidigare var ens självklarhet. Vi hade tur och vi har nu fått en andra chans att vara tillsammans igen. Kunna le igen. Känna lycka igen. 





Tillsammans ska vi bli bra igen.
Bild av Jonas och Jonas på sjukhuset. Bild tagen av Mathilda.

Rädslan

Om natten kommer det. Den där obeskrivliga känslan som påminner en om allt som hänt. Det är obehagligt att vara i mörker eller att se ljus i mörkret. Ibland räcker det med att bara gå inomhus eller att se ut genom fönstret för att bli påmind om alla känslor. Gatulycktorna känns skrämmande och ljuset från billycktorna som blänker på träd och diken ger mig kalla kårar längs hela ryggen. Jag vet inte varför jag är rädd. Inte för att dö, inte för att lida. Kanske är jag bara rädd för att vara just rädd. Så rädd att man inte vet vad man ska göra för att övervinna rädslan.

Här om kvällen började jag få ont i magen. Inte ont för att man ätit någonting konstigt, utan ont av oro. På natten vart smärtan så fruktansvärd att vi var tvugna att åka in till sjukhuset för att få smärtstillande. På vägen dit körde Jonas och hans mamma höll mig hårt i handen. Trots det var jag rädd. Kanske inte rädd för att åka ner i diket utan rädd för att bilen skulle åka in i en osynlig vägg och krossas, utan att man ens körde av vägen. Strax innan vi kom till frösåker kom en grävling ut på vägen. Det är i alla fall vad Jonas och hans mamma berättat för mig. Av ren reflex så väjade vi såklart för djuret och utan att köra av vägen, bara genom ett snabbt knyck med ratten och sen tillbaka på samma körbanan som tidigare, fick mig att skrika till. Inte ett vanligt skrik som när man åker bergochdalbana eller när man hoppar från klipporna i gropen, utan ett skrik med samma tonläge som vid olyckan. Ett skrik på hjälp.

Ibland, vid oväntade ögonblick, kommer känslorna tillbaka igen. Diket, trädet, smällen, den krossade vindrutan, skriket, tystnaden. Det har gått tre dagar sedan olyckan och ändå känns allt så nära och så levande. Om natten kommer det, ibland oxå på dagarna. Jag vet inte varför jag är rädd. Bara att jag är rädd.

Jag vet inte varför jag skriver det här. Kanske för att jag behöver någon att prata med. Kanske för att jag behöver beskriva det som rör sig i mitt huvud utan att jag tvingar någon att förstå. Jag förväntar mig inget svar. Bara någon som lyssnar och ni är de som jag så tacksamt vänder mig till. Tack för att ni finns!

Trafikolycka



Det här är kanske det viktigaste inlägget jag lägger upp på bloggen och ändå vet jag inte vad jag ska skriva. Kanske för att allt känns så overkligt, kanske för att man helst inte vill bli påmind om det som hände. Natten mellan söndag och måndag kraschade jag och de människor som står mig närmast in i ett träd ute vid frösåker ale. Under dagen hade jag och min allra bästa vän Mathilda varit i Salbohed och badat, samtidigt som både min och hennes pojkvän hade kört cross i sandgropen för allra första gången. Vi var glada och vi hade roligt. Mathilda och jag pratade om hur kallt det var i vattnet och om allt roligt vi skulle hitta på när vi åkte ner till tyskland om bara några dagar. Lite senare pratade vi också om hur våra liv skulle se ut när vi var vuxna och att vi jämt skulle vara bästa vänner. För alltid. Bara några timmar senare skulle det "för alltid" komma att ställa sig på sin kant.


Vid elva tiden på kvällen var vi på väg hem till Jonas och Jonas för att sova och på vägen mellan frösåkers ale, bara 5 minuter från deras hus, kom en älg uppspringandes på vägen. Jonas gör allt han kan för att väja undan för djuret och istället kraschar vi in i sidan av ett av de träd som står längs vägkanten. Hela fronten trycks in mot bilen. Vindrutan krossas. Allt blir tyst och jag hör mig själv skrika. Bilen kanar vidare på vägen och hamnar i diket på andra sidan bara några meter bort. Allt blir stilla.


Först kommer chocken. Vad är det som har hänt? Jag kollar runt i bilen och ser Mathilda ligga ner på sätet. Jag skriker förtvivlat Mathilda och försöker att få kontakt med henne och efter en stund så svarar hon att hon har ont i huvudet. På nått sätt så tar vi oss ut ur bilen alla fyra. Min Jonas blöder från munnen och andra Jonas ligger i diket och har ont i sina fötter. Vi letar efter mobiltelefonerna som ligger lite överallt i bilen och någon säger att vi ska ringa 112. Först såg inte olyckan ut att vara så allvarlig. Vi tog oss alla ut ur bilen och alla var vid medvetandet, men efter ett tag började adrenalinet lägga sig och situationen blev en annan. Jag och Mathilda satte oss ner vid vägkanten och det var först då som jag såg hur bilen såg ut i fronten. Det fanns ingenting kvar. Mathilda upprepar förtvivlat att hon har ont i huvudet, lika många gånger som hon undrar vad som hänt och vart vi var på väg. Efter ett tag säger hon att hennes hand har domnat bort och att hon knappt har någon känsel i halva ansiktet.


Senariet upprepar sig hela tiden. Vart är jag? Vi är vid frösåker. Vart var vi på väg? Vi var på väg hem till Jonas. Vart var vi innan? Hemma hos mig. Vad skulle vi göra där? Vi gav kaninerna mat. Jag kommer inte ihåg någonting av det där. Det gör inget. Om någon undrar så domnar min tunga bort snart.


Det värker i mitt ben men jag känner att jag inte kan gråta. Får inte gråta. Mathilda behöver mig och jag måste se till att inget händer henne. De minuterar som vi väntade på ambulansen kändes som en evighet. En evighet, sittandes i mörkret och se varningsljusen blinka samtidigt som man hela tiden berättar vad som hände, utan att man egentligen förstått vad som hänt. Jag såg aldrig älgen. Jag såg ett dike, ett träd, en trasig vindruta och ett stup på en bergochdalbana som slungade bilen över till andra sidan och ett ekande skrik som kom från mig.


Ambulansen kommer och tar hand om oss. Vi är räddade. Mathildas pojkvän är svårast skadad och ambulanspersonalen försöker få upp honom på en bår. Han ligger ihopkrupen i diket och behöver höga doser morfin för att över huvetaget kunna räta ut sig. Hans kvävda skrik hörs i mörkret och Mathilda frågar förtvivlat gång på gång om det är Jonas och vad som hänt honom. Efter ett tag åker första ambulansen med Jonas in till sjukhuset. Lite senare åker även Mathilda. Först när Jonas och jag är ensamma kvar kan jag gå runt och kolla vad som verkligen hade hänt. Släpkärran med crossarna ligger några meter bort och måste ha lossnat när vi körde in i trädet. Jonas säger att den är trasig och jag tycker synd om honom. Han som jobbat så mycket för att få den klar och nu är det förstörd. Likaså hans cross som gick av på mitten. Jonas stirrar ut i mörkret och jag vet vad han tänker. Det var inte hans fel. Det var en olyckshändelse och han gjorde vad han kunde. Men hur tröstar man någon som känner skuld för allt det som hänt?


Polisen kommer fram och ber mig ta med mig de viktigaste sakerna som finns kvar i bilen. Jag får låna en ficklampa och går och letar efter min telefon. Jag lyser in i bilen. Det är glassplitter överallt, blod på sätena och på hela instrumentpanelen. Av rutorna finns det ingenting kvar. Jag lyser till passagerarsidan och ser hur fastklämd Jonas måste ha suttit. Att en människa över huvetaget har kunnat sitta där var overkligt. Jag tar med mig väskorna och sätter mig i ambulansen tillsammans med Jonas. Vi åker in till sjukhuset och blir kvar där tills Jonas föräldrar kommer och hämtar oss. Mathilda blir inskriven. Likaså Jonas.


Dagen efter kommer vi och hälsar på. Mathilda har fått komma hem, men stannade ändå kvar på sjukhuset för att vara med Jonas. Enligt läkarna så är hans ena arm bruten. Hans fotleder och hans häl. Han blöder från näsan och har svårt att andas. På nått sätt kan jag inte låta bli att tänka att det lika gärna hade kunnat vara jag. Jag brukade alltid sitta bredvid Jonas, men den här gången så gjorde jag inte det. Läkarna säger att Jonas kommer att bli bra. Det ända vi hoppas på är att han blir helt återställd.


Chocken efter olyckan kommer tillbaka lite då och då. Ibland starkare än andra. Filmen av kraschen sitter fortfarande kvar i mitt huvud och jag hör mig själv skrika på nätterna. Synen av de skador som inträffat är fruktansvärda, men tanken på att förlora sina vänner är ännu värre. Vi hade tur.


Frågan som återkommer dag som natt, timme efter timme, i de mest oväntade ögonblicken plågar nog oss alla. Kommer vi någonsin kunna le igen?


Utflyckt till silverstaden

Hej bloggen! Nu är jag äntligen hemma igen. Jonas har vart ute och pysslat med sin släpkärra hela dagen och efter att vi skjutsat hem Mathilda till Tortuna så åkte vi iväg till Bilprovningen i Sala för att besikta det. Väl famme så visade det sig att vi kommit 5 minuter för sent, så det såg först ut som vi missat tiden, men som tur var så fick vi en ny tid ungefär en timme senare. Som tur var så gick släpet igenom så det var värt all väntan. Det roliga är att kärran byggdes -75 och har inte varit besiktad sen -95 men nu är den som ny igen. Efter besiktningen så åkte jag och Jonas till Gretas grill (haha) som ligger påväg hem från Sala. Kan verkligen rekommendera spagetti bolognaise och kebabtallriken!



Jonas fixar med släpet



Mathilda (vill inte vara med på bild som vanligt, hihi)



Besiktning av släpet i Sala



Gretas grill i Sala

New Yorker

Hej på er! Jag måste bara säga att jag älskar New Yorkers nya reklambilder för den kommande höstkollektionen. I vanliga fall kan en del av New Yorkers kläder vara en aning, ja, "billiga" eller vad man nu säger, men nu har de verkligen ryckt upp sig och fått fram den där feminina och sofistikerade looken som skapat en så stark vill-ha-känslan att man bara inte kan motstå den. Eller vad säger ni?

Like or dislike?









Mer inspiration och bilder hittar du på New Yorkers hemsida
www.newyorker.de

Gropen

Hej bloggen! Eftersom det var så fint väder igår igen så var jag och några kompisar iväg och badade i Tortuna gropen på eftermiddagen. Gropen är ett gammalt sandtag som fyllts med grundvatten och som är omringat av klippor, så det var inte helt fel att sola och bada där i några timmar när det var så varmt. Dessvärre så fanns det ingen strand vid gropen så vi var tvugna att hoppa från klippkanten som var runt 7 meter höga. Jag är faktiskt lite stolt att jag vågade hoppa eftersom jag knappt vågar hoppa trean på badhuset, hihi. Självklart så hade jag kameran med mig så jag kunde fota alla dagens händelser.



Påväg till gropen från Mathildas hus



People



Jonas tyckte vi var sega och gick i förväg



Framme vid gropen



Det var första gången jag var här. Visst är det fint?



Andra som badar



Mathilda var först med att hoppa



Mathilda och Sebbe i vattnet



Efter ett tag vågade oxå jag hoppa och det var högt!



Jonas



Jag och Mathilda



Anna var oxå med och solade



Sebbe, Jonas och Adde



Haha, seriös bild på mig och Jonas



Puss



Sebbe stylar



Mathilda hade bakat en jätte god kladdkaka som vi mumsade på



Efter ett tag kom oxå andra Jonas och badade



Dags att hoppa lite igen



Mathilda gör sig redo...



... och hoppar!



Jonas och Jonas hoppar oxå!



I vattnet



Haha, Adde och Sebbe undrade varför tjejer alltid har handduken runt huvudet



Efter en trevlig eftermiddag så vart det dags att bege sig hemmåt



Tack alla för en trevlig dag! Det måste vi göra om snart igen!

Inspiration från Forever 21









Middagsplaner

Hej på er! Nu ska jag och Jonas precis åka iväg till farmor och Per-Axel och äta middag. Tänkte bara lite snabbt visa upp kvällens aftonklädsel. Nej, men kvällens outfit i alla fall, hihi. Trots att klockan ät så mycket så är det fortfarande lika varmt som det var mitt på dagen, så det blev en enkel dress code med vita shorts från BikBok, en svart topp från H&M, några armband och mitt nyinköpta bälte som även det kommer från H&M. Avslutningsvis satte jag på mig mina svarta platåpjucks. Nej, nu måste jag skynda mig, Jonas väntar i bilen. Vi hörs lite senare! Bye bye!







En dag på stranden...

Hej bloggen! Precis som jag önskade tidigare så har det fina vädret hålligt i sig. Idag var det både strålande sol och inte ett moln på himlen. Underbart! Som väntat befann sig Mathilda, Jonas och jag nere på framnässtranden nästan hela dagen och njöt av det underbara vädret. Enligt SMHI så ska sommarvärmen hålla i sig hela veckan, så det är bäst att passa på nu innan helgen då man ska iväg och jobba igen.

Sammanfattningsvis så bestod större delen av dagen av sol, bad och massa coca cola. Vad mer kan man önska sig?



Framnäsbadet runt 11 tiden



Framnäsbadet runt 15 tiden



Mathilda



Moi i rosa lyxförpackning, hihi



Jonas ville inte vara med på bild, som vanligt



Lite katalogläsning i sommarvärmen



Jag bara älskar Mathildas bikini som är köpt på Gina



Jag bjuder på bilden, hihi

Nostalgibilder

Hej bloggen! Satt precis och kollade igenom massa gamla bilder och hittade några gobitar 2008. Att det alltid är lika roligt att skratta åt sig själv när man var mindre. Man tröttnar aldrig. Här har ni de som inte är så pinsamma av sig. Enjoy!




Mars 2008



Maj 2008



Maj 2008



Juni 2008



Juli 2008



September 2008



September 2008



Oktober 2008

Sol och bad

Åhh vad jag är glad. Jag bara älskar det underbara vädret! Igår var jag och Jonas familj hela dagen på stranden och solade och badade och bara njöt av den underbara sommarvärmen. Jag hoppas verkligen att  värmen håller i sig ett bra tag till nu framöver. Speciellt när vi snart ska åka iväg på vår semesterresa till Tyskland om bara två veckor. Guu vad jag längtar till sol och bad, shopping, sightseeing och min älskade currywurst. Men vad är det man brukar säga, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge?




Stranden ute vid Harkie



Vattenbrynet



Segelbåt



Stranden



The guys! Min snygging till höger



Jonas pappa slog vad om att tittarsiffrorna skulle öka om jag la upp en bild på hans senaste "outfit". Ifall läsarantalet stiger på ett posetivt eller negativt sätt är som allt annat en tolkningsfråga, haha.

Shoppingtips!

Jag bara älskar det nya rosettskärpet från H&Ms nya kollektion. Piffar upp vilken tråkig outfit som helst och ger den den där extra charmen som gör att man bara älskar den. Perfekt till linnet, jeansen eller den nya höstkoftan. Vad tycker ni? Snyggt?


Tack älskling!

Hej bloggen! Äntligen fredag och vet ni vad det är som är så speciellt med just den här fredagen? Jo, det är nämligen min namnsdag. Wihoo eller vad man nu säger. I vanliga fall så är ju ens namnsdag inte så speciellt viktig. Mer en dag som alla säger "just ja, grattis" utan att det egentligen har någon betydelse. Men i år så fick jag faktiskt en present på mogonen av Jonas. Och vet ni vad det var som låg i paketet? Jo, ett armband. Eller närmare bestämt 5 stycken. Tack älskling!
Va snällt av dig!



Enligt mina misstankar så är det köpt på H&M
ifall någon skulle vilja ha ett likadant, hihi.

RSS 2.0